Pulled Beef

Καπνιστό Τραβηγμένο βοδινό Συνταγή



Όλοι γνωρίζουν πόσο καλά γίνονται τα χοιρινά χοιρινά στο Bradley! Mmmmmmm ... καλό! Δεν έχω πάει ποτέ να δοκιμάσω το βόειο κρέας, οπότε αποφάσισα να το κάνω αυτό το Σαββατοκύριακο και πρέπει να πω ότι δεν ήταν απογοήτευση! Αποδείχθηκε φανταστικό! Δείτε πώς πήγε.

Ingredients

Ξίδι μηλίτη

6 – 10 λίβρες ψητό μοσχαρίσιο τσακ

Dubby'S Rib Rub:

1 C ζάχαρη

½ C πάπρικα

¼ C αλάτι (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλάτι μειωμένου νατρίου)

3 κουταλιές της σούπας μαύρο πιπέρι

2 κουταλιές της σούπας κάθε σπόρος σέλινου σε σκόνη, σκόνη σκόρδου, σκόνη κρεμμυδιού και σκόνη τσίλι

1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο και ½ κουταλάκι του γλυκού καγιέν

(Φτιάξτε αρκετά για ένα τσοκ 10 λιβρών)

Preparation

Ανακατεύουμε όλα τα ξηρά υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.

Οποιοδήποτε εναπομείναν τρίψιμο μπορεί να αποθηκευτεί σε αεροστεγές δοχείο.

Στη συνέχεια, πλύνετε την επιφάνεια του κρέατος με ξύδι μηλίτη και εφαρμόστε το τρίψιμο.

Τοποθετήστε το σε προθερμασμένο καπνιστή στους 210°F και εφαρμόστε 4 ώρες καπνό αγριοκαλάι.

Όταν η εσωτερική θερμοκρασία φτάσει τους 160°F, αφαιρέστε το κρέας από τη βάρκα καπνιστή σε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο με λίγο χυμό μήλου και καλύψτε το με αλουμινόχαρτο.

Επιστρέψτε στον καπνιστή και συνεχίστε το μαγείρεμα μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 195°F. Αφαιρέστε από τον καπνιστή και το FTC για 3 ή περισσότερες ώρες.

Εάν θέλετε, μπορείτε να μετρήσετε την εσωτερική θερμοκρασία έως και 200°F – 205°F.

Ο συνολικός χρόνος ήταν περίπου 20 ώρες, συν FTC για 3 ακόμη ώρες.

Κόβουμε με δύο πιρούνια. Σερβίρετε ως μέρος του κύριου πιάτου ή χρησιμοποιήστε το για σάντουιτς.

Καταψύξτε τα υπολείμματα για μελλοντική χρήση.

Από τον κύριο Walleye

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now