Καπνιστό Βοδινό κρέας κατσαρόλας Συνταγή
Πολλοί άνθρωποι αγαπούν να καπνίζουν φαγητό το καλοκαίρι, αλλά η καπνιστή γεύση είναι επίσης μια ωραία άνεση σε αυτές τις κρύες μακριές σκοτεινές χειμερινές μέρες. Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή για καπνιστό στιφάδο βοείου κρέατος και θα έχετε τον καπνιστή Bradley να τρέχει όλο το χρόνο!
Ingredients
2 κιλά μοσχαρίσιο στιφάδο, κομμένο σε κύβους ίντσας
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
2 κουταλιές της σούπας ξερή ρίγανη
½ κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
2 κρεμμύδια, κομμένα σε κύβους
6-8 καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
6-8 μέτριες πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους
1 κουτί (28 oz/796 ml) ντομάτες σε κύβους
5 φλιτζάνια ζωμό βοδινού
1-2 κουταλιές της σούπας άμυλο καλαμποκιού για πύκνωση
1-2 κουταλιές της σούπας νερό
Preparation
Κάντε το τρίψιμο ανακατεύοντας τη ζάχαρη και όλα τα μπαχαρικά. Τρίψτε γενναιόδωρα το μείγμα μπαχαρικών σε όλους τους κύβους βοείου κρέατος που μαγειρεύετε.
Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 250ºF χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου της επιλογής σας.
Καπνίζετε τους κύβους μοσχαρίσιου κρέατος για 2 ώρες.
Ρίξτε τους κύβους βοείου κρέατος με τα υπόλοιπα υλικά (μείον το άμυλο καλαμποκιού και το νερό) σε μια αργή κουζίνα. Μαγειρέψτε σε χαμηλή θερμοκρασία για περίπου 8 ώρες.
Με περίπου 15 λεπτά να απομένουν, χτυπήστε μαζί το άμυλο καλαμποκιού και το νερό για να δημιουργήσετε έναν πολτό. Το χτυπάμε στο στιφάδο για να πήξει.
Σερβίρετε το στιφάδο με λίγο φρέσκο ψωμί.
Με Στηβ Σίλκα