Smoked Beef, Pork and Jalapeno Stick Recipe

Καπνιστό Βόειο κρέας, χοιρινό και jalapeno Συνταγή ραβδί



Πάρτε τα γεύση σας σε μια πικάντικη περιπέτεια με το καπνιστό βόειο κρέας, το χοιρινό και το Jalapeno Sticks! Αυτά τα σνακ με πρωτεΐνη γεμίζουν με καπνιστή γεύση και ένα λάκτισμα θερμότητας από το jalapenos, καθιστώντας τους την τέλεια προσθήκη σε οποιαδήποτε ημέρα του παιχνιδιού ή σνακ χρονική σύνθεση.

Ingredients

9 λίβρες κιμά μοσχαρίσιο? είτε 85/15 είτε 90/10 άπαχο

1 λίβρα χοιρινό πισινό ή προαλεσμένο χοιρινό κρέας χωρίς καρυκεύματα

Περίβλημα κολλαγόνου 7-19 mm ή πρόβατο ή γουρούνι 26 mm

Καρύκευμα:

1 Φλιτζάνι κρύο αποσταγμένο νερό

1 φλιτζάνι ξηρό γάλα χωρίς λιπαρά

5 κουταλιές της σούπας αλάτι

2 κουταλάκια του γλυκού θεραπεία #1 (σε επίπεδο κουταλάκι του γλυκού)

4 κουταλιές της σούπας κάθε πιπεριά jalapeno σε σκόνη, αφυδατωμένη πιπεριά jalapeno και αφυδατωμένη πιπεριά (είναι περίπου ¼ φλιτζάνι)

2 κουταλιές της σούπας πάπρικα

2 κουταλάκια του γλυκού σκόρδο σε κόκκους

2 κουταλάκια του γλυκού μπαχάρι

Preparation

Αλέστε ή ανακατέψτε τα προαλεσμένα κρέατα μαζί. Σε ένα ξεχωριστό μπολ, ενσωματώστε όλα τα στεγνά υλικά με το νερό και ανακατέψτε καλά. Ρίχνουμε το μείγμα στο κρέας και ανακατεύουμε πολύ καλά. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το μείγμα κρέατος στη γέμιση, γεμίζοντας τις θήκες σε όποιο μήκος θέλετε. Ψύξτε τις γεμιστές θήκες για μια νύχτα.

Προθερμάνετε τον καπνιστή σας στους 130°F (γεννήτρια καπνού ενεργοποιημένη, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΠΝΟΣ) εξαερισμός 1/2 ανοιχτός, χωρίς νερό στο τηγάνι. Κρεμάστε τα μπαστούνια στο καπνιστή για μία ώρα ή μέχρι να αισθανθείτε στεγνά τα περιβλήματα στην αφή. Στη συνέχεια, ανεβάστε τη θερμότητα στους 150°F και αρχίστε να εφαρμόζετε καπνό για 2 ώρες. Την τρίτη ώρα, αυξήστε τη θερμοκρασία στους 170 F με άλλες 2 ώρες καπνού. Συνεχίστε με τη θερμότητα στους 170°F, μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία των ραβδιών να φτάσει τους 152°F – 155°F.

Μόλις φτάσετε στην εσωτερική θερμοκρασία, απενεργοποιήστε τη γεννήτρια θερμότητας και καπνού.

Σπάστε την πόρτα και αφήστε τα μπαστούνια να κρέμονται μέχρι να ζαρώσουν και να κρυώσουν στην αφή. μετά βγάλτε τα από τον καπνιστή. Δεν χρειάζεται να κάνετε ντους.

Κόψτε τα ξυλάκια στο μήκος που σας αρέσει και σφραγίστε με ηλεκτρική σκούπα. Μπορούν να καταψυχθούν για έως και 6 μήνες.

Σημείωση: εάν πρόκειται να βάλετε στο ψυγείο μερικά μπαστούνια, χρησιμοποιήστε ένα γυάλινο ή πλαστικό δοχείο γαλόνι με τρύπες στο επάνω μέρος για την κυκλοφορία του αέρα. Μια σφραγισμένη τσάντα με φερμουάρ θα δημιουργήσει μούχλα και αλλοιώσεις.

Πρόσθετες πληροφορίες συνταγής:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 9 λίβρες ελαφιού και 1 λίβρα λίπους βοείου κρέατος για να αντικαταστήσετε τον κιμά και το χοιρινό κιμά, αν θέλετε.

Από το NePaSmoker