Smoked Hamburger Jerky Recipe

Καπνιστό Χάμπουργκερ Συνταγή



Το μυστικό για την προετοιμασία αυτής της συνταγής καπνιστού χάμπουργκερ έγκειται στη μαρινάδα. Μια υγρή μαρινάδα για το GB Jerky δεν σημαίνει να προσθέσετε πάρα πολύ υγρό ανά λίβρα GB.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα τραχύ κανόνι ή λουκάνικο για να εξαλείψετε το τρελό, πάρα πολύ υγρό θα κάνει τον εξωθητήρα "burp". Ως αποτέλεσμα, οι λωρίδες θα φαίνονται παραμορφωμένες σε σχήμα, εκτός από το να είναι πραγματικά βρώμικο.

Πηγαίνω με 1/2 φλιτζάνι υγρό ανά λίβρα κρέατος. Για 5 λίβρες κρέατος, θα έλεγα 2 1/2 φλιτζάνια, προστέθηκε αργά, και τσίμπημα δοκιμασμένο μετά από 1 1/2 φλιτζάνια. Αυτό που εννοώ με το Pinch δοκιμασμένο είναι να τσιμπήσετε από ένα κουτάβι του GB και να δείτε αν είναι σταθερή και κολλώδης. Αν είναι squishy και gooey όπως υπάρχει πάρα πολύ υγρό σε αυτό.

Ωστόσο, όλα δεν χάνονται εάν προσθέσετε πάρα πολύ υγρό. Απλά τοποθετήστε το μίγμα GB σε ένα ράφι καλωδίων, τοποθετήστε το ράφι σε ένα φύλλο μπισκότων και καλύψτε την κορυφή του μίγματος με καθαρό περιτύλιγμα και στη συνέχεια τοποθετήστε το στο ψυγείο. Το υπερβολικό υγρό θα πέσει στο φύλλο μπισκότων κατά τη διάρκεια της νύχτας. Όταν παίρνετε το μίγμα έξω, αφήστε το να καθίσει σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου μία ώρα. Αυτό θα διευκολύνει την εξάλειψη εάν χρησιμοποιείτε ένα τραχύ κανόνι.

Ingredients

½ φλιτζάνι σάλτσα teriyaki

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο (μόνο αν το GB σας είναι 90% ή περισσότερο άπαχο) Χρησιμοποιώ 85/15 ή αλέθω το δικό μου.

1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το είδος του βάζου)

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (μη ιωδιούχο)

1 κγ μαύρο πιπέρι

½ κουταλάκι του γλυκού υγρό καπνό (προαιρετικά)

1 κουταλάκι του γλυκού θεραπεία μόλις λιγότερο από

1 λίρα GM

Preparation

Ανακατέψτε όλο το ξηρό με το υγρό και αφήστε το να σταθεί για 30 λεπτά πριν το προσθέσετε στον κιμά. Ανακατέψτε καλά σε GM, εξωθήστε σε σχάρες καλυμμένες με σπασμωδικές σίτες. Η αυλή και η πισίνα έχουν οθόνες.

Εάν σκοπεύετε να το καπνίσετε, αφήστε έξω τον υγρό καπνό και προσθέστε λίγο λιγότερο από 1 τόνο του σκευάσματος #1.

Χρησιμοποιήστε 3-5 ράβδους της επιλογής σας σε 150ºF δοκιμές και περιστρεφόμενες ράφια συχνά. Αυξήστε τη θερμότητα στους 160ºF μετά στους 170ºF και στους 180ºF κατά την κρίση σας. Θέλετε το jerky να λυγίσει και να μην σπάσει.

Ο εξαερισμός σας πρέπει να είναι ½ έως πλήρως ανοιχτός και να μην υπάρχει νερό στο τηγάνι σας.

Τώρα για τον τρόπο αφυδάτωσης.

Χρησιμοποιήστε την παραπάνω συνταγή και αφυδατώστε στους 145ºF έως 155ºF μέχρι να λυγίσει.