Smoked Brisket Recipe

Καπνιστό Στήθος ζώου Συνταγή



Υπάρχουν δύο μυστικά για να προετοιμάσετε ένα μεγάλο καπνιστό στήθος. Πρώτον είναι ένα γενναιόδωρο τρίψιμο με πολλά μπαχαρικά και το δεύτερο είναι το κάπνισμα χαμηλό και αργό.

Ingredients

1 μοσχαρίσιο ψαρονέφρι

2 κουταλιές της σούπας αλάτι

3 κουταλιές της σούπας φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

1 κ.σ τσίλι σε σκόνη

1 κ.σ σκόνη σκόρδου

2 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη

2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν

2 κγ λευκή ζάχαρη

Μπισκετάκια Γεύσης Bradley - Μεσκίτι

Preparation

Τρίψτε αλάτι σε όλο το ψαρονέφρι. Σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.

Κάντε το τρίψιμο ανακατεύοντας τη ζάχαρη και όλα τα υπόλοιπα μπαχαρικά.

Τρίψτε γενναιόδωρα το μείγμα μπαχαρικών σε όλο το ψαρονέφρι.

Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 225°F χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Mesquite.

Καπνίστε το ψαρονέφρι μέχρι να φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 195°F.

Κόβουμε και σερβίρουμε.

Είδος μιμόζας
 Ξύλο

Μπισκετάκια μεσκίτι για Bradley Smokers

Ως το πιο δυνατό από τα ξύλα καπνιστών, συμπληρώνει τέλεια τα πλούσια κρέατα όπως η μπριζόλα, η πάπια και το αρνί με τη πιο δυνατή, ελαφρώς πιο γλυκιά και πιο λεπτή γεύση από το Hickory.

Shop Now