Καπνισμένο στυλ του Τέξας Μπάρμπεκιου Συνταγή
Πάρτε τα γεύση σας σε ένα ταξίδι στο Lone Star State με την καπνιστή συνταγή BBQ BBQ BBQ! Αργά-μαγειρεμένο στην τελειότητα και εγχυμένη με καπνιστή, αλμυρή γεύση, αυτό το κλασικό πιάτο είναι ένα must-try για κάθε εραστή BBQ.
Ingredients
2½ Ψαρονέφρι από κιλά έως 3 κιλά (5 λίβρες έως 6 λίβρες).
150 ml (⅔ φλιτζάνι) αποξηραμένη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο (στεγνή στο φούρνο πριν τη χρήση)
150 ml (⅔ φλιτζάνι) αλάτι σκόρδου
125 ml (½ φλιτζάνι) πάπρικα
45 ml (3 κουταλιές της σούπας) πιπέρι
30 ml (2 κουταλιές της σούπας) τσίλι σε σκόνη
15 ml (1 κουταλιά της σούπας) το καθένα μοσχάρι σε σκόνη, αλεσμένο τζίντζερ, σκόνη κρεμμυδιού, κιμάς κόλιανδρος, πιπέρι καγιέν
Preparation
French's ballpark mustard (πολλές)
Πιέστε το ψαρονέφρι με πολλή μουστάρδα.
Ανακατέψτε όλα τα ξηρά συστατικά μαζί για να δημιουργήσετε ένα τρίψιμο.
Τυλίξτε το ψαρονέφρι που καλύπτεται με μουστάρδα στο τρίψιμο.
Μέθοδος καπνίσματος:
Χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Mesquite, καπνίστε και μαγειρέψτε για περίπου 10 ώρες.
Η θερμοκρασία πρέπει να είναι σταθερή στους 80°C έως 90°C (180°F έως 200°F). Καπνίζετε για τουλάχιστον 4 ώρες ή περισσότερο, ανάλογα με το πόσο δυνατή γεύση καπνού θέλετε.
Ελέγχετε περιστασιακά τον κάτω δίσκο σας για να βεβαιωθείτε ότι τα στάγματα δεν ξεχειλίζουν. Θυμηθείτε ότι αυτό το κομμάτι κρέατος μαγειρεύεται καλύτερα πολύ αργά και σε χαμηλές θερμοκρασίες.
Για να εξυπηρετήσει:
Κόβουμε το κρέας σε χοντρές φέτες και σερβίρουμε με μεγάλα ρολά κρούστας και ποιοτική σάλτσα μπάρμπεκιου. Συμβουλή έτοιμη για σερβίρισμα: ποτέ μην βάζετε σάλτσα μπάρμπεκιου στο κρέας, σερβίρετέ το ξεχωριστά ως ντιπ.
Είδος μιμόζας
Ξύλο
Ως το πιο δυνατό από τα ξύλα καπνιστών, συμπληρώνει τέλεια τα πλούσια κρέατα όπως η μπριζόλα, η πάπια και το αρνί με τη πιο δυνατή, ελαφρώς πιο γλυκιά και πιο λεπτή γεύση από το Hickory.
Shop Now