Smoked Jerky Buffet Recipe

Καπνιστό Σπασμωδικός Συνταγή σε μπουφέ



Για να φτιάξω αυτό το καπνιστό μπουφέ, προσπάθησα τρεις συνταγές που αποδείχθηκαν υπέροχες. Οι συνταγές αρχικά προήλθαν από το "Just Jerky", αλλά έκανα μικρές τροποποιήσεις σε μερικές από αυτές. Όλες αυτές οι συνταγές είναι για 2 κιλά λωρίδες κρέατος. Χρησιμοποίησα το βόειο κρέας, αλλά είμαι βέβαιος ότι το ελάφι ή το elk θα λειτουργούσαν καλά. Αφήστε τη μαρινάδα να καθίσει για τουλάχιστον 20 λεπτά πριν προσθέσετε το κρέας. Τους μαριγόμουν όλη τη νύχτα, στο ψυγείο για περίπου 10 ώρες. Τους χτύπησα με 3 ώρες ειδικού μείγματος. Χρησιμοποίησα δύο ψητά βραχίονα και ένα funky σχήμα ψητό ψητό. Όλο το βόειο κρέας Angus.

Ingredients

Χρησιμοποιήστε ψητά μπράτσας, προτιμώ το βοδινό Angus, αλλά λειτουργεί και με ελάφια ή άλκες. Κάθε μαρινάδα είναι αρκετή για 2 κιλά κρέας.

Teriyaki Jerky:

1 φλιτζάνι μαγειρική σάλτσα Yoshida

1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

½ κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Ο Τζέρκι του παππού:

1 ½ φλιτζάνι σάλτσα σόγιας

2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη

1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο

1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ

1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Spicy Jerky:

1 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας

2 κουταλάκια του γλυκού νιφάδες καυτερής πιπεριάς

1 κουταλάκι του γλυκού καπνιστή πάπρικα

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο σκόρδο

3 κουταλιές της σούπας πραγματικό σιρόπι σφενδάμου

Preparation

Αφήστε το μαρινάτο να καθίσει για περίπου 20 λεπτά, πριν προσθέσετε το κρέας.

Τις μαρινάρουμε όλο το βράδυ, στο ψυγείο, για 10 περίπου ώρες.

Στο προθερμασμένο Bradley, άρχισε να καπνίζει όταν η θερμότητα επανήλθε στους 150ºF (65,6ºC) και διατήρησε μια θερμοκρασία μεταξύ 165-170ºF (73,9C-76,7ºC) έως ότου το σπασμωδικό ήταν στεγνό αλλά εύκαμπτο.

Κρατήστε τον εξαερισμό ανοιχτό μέχρι τέρμα και βάλτε το χωρίς νερό στο μπολ.

Τα καπνίζετε για 3 ώρες, χρησιμοποιώντας μπισκότα Special Blend.

Ειδικός
Μείγμα

Special Blend Bisquettes για Bradley Smokers

Ειδικά δημιουργημένο για να προσθέσει μια ξεχωριστή γεύση σε οποιοδήποτε πιάτο και συνδυάζεται καλά με πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, βοδινό, χοιρινό, αρνί, κυνήγι και υδρόβια πτηνά.

Shop Now