Smoked Reverse Seared Tomahawk Steak Recipe

Καπνισμένο αντίστροφο Μπριζόλα tomahawk Συνταγή



Μάθετε πώς να κάνετε κάποια καπνιστή ανάστροφη μπριζόλα Tomahawk, ένα από τα πιο νόστιμα κομμάτια του βοείου κρέατος.

Συμβουλή: Marinade Steak για 48 ώρες χρησιμοποιώντας μια τσάντα κλειδώματος φερμουάρ 1 γαλόνι. Παρακαλώ σιγοβράστε τη μαρινάδα για τουλάχιστον 10 λεπτά για να εξασφαλίσετε ότι το περιεχόμενο αλκοόλ μαγειρεύει έξω.

Ingredients

1 φλιτζάνι κέτσαπ

1 Οζ λευκό ρούμι

¼ φλιτζάνι μελάσα

1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού

1 κουταλιά της σούπας σάλτσα Worcestershire

1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας

½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο πιπέρι

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν

¼ φλιτζάνι βαλσάμικο ξύδι

1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Preparation

Ανακατεύουμε όλα τα μαριναρισμένα υλικά σε μια κατσαρόλα και σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά. Αφήστε το να καθίσει για 5 έως 10 λεπτά πριν το χρησιμοποιήσετε.

Προθερμάνετε το Bradley Smoker σας στους 226ºF (107,8ºC), αλατοπιπερώστε όλες τις πλευρές της μπριζόλας. Τοποθετήστε σε καπνιστή με αισθητήρα θερμόμετρου για να παρακολουθείτε την εσωτερική θερμοκρασία.

Μετά από 60 λεπτά στο καπνιστή, αναποδογυρίστε τη μπριζόλα. Μόλις η μπριζόλα φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 135ºF (57,2ºC) βγάλτε τον καπνιστή.

Ανάψτε τη σχάρα και ψήστε τη μπριζόλα και από τις δύο πλευρές. Σοτάρετε τη μπριζόλα και από τις δύο πλευρές για 15 έως 20 δευτερόλεπτα. βάλτε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο πάνω από τη μπριζόλα. Ξεκουραστείτε για 10 λεπτά και σερβίρετε!

Συνταγή από: Μπράιαν Έντουαρντς