Smoked Corned Beef Recipe

Καπνιστό Παστό βοδινό Συνταγή



Μετά από χρόνια βρώμικης, ατμού, βρασμού, ψησίματος, κλπ. Βρήκα έναν από τους ευκολότερους και καλύτερους τρόπους για να προετοιμάσετε το καπνιστό βόειο κρέας. Ίσως θελήσετε να του δώσετε μια βολή. Είναι εξαιρετικό!

Καπνίστε ένα στήθος επίπεδη λίγο πίσω και βάλτε το σημείο στην άκρη για να φτιάξετε κάποιο βόειο κρέας. Χρησιμοποίησα μια άλμη για αυτό και ήταν απλώς αλάτι και μπαχαρικά. Απλά βεβαιωθείτε ότι το φύλλο δεν έχει διαρροή ή σχίσιμο κάπου επιτρέποντας στον ατμό να δραπετεύσει.

Μετά τη θεραπεία για 10 ημέρες, ξεπλύνω και έβαλα κατσαρόλα. Στη συνέχεια καλύπτεται με νερό και μερικά μπαχαρικά.

Αφήστε να μαγειρέψετε μέχρι σχεδόν τρυφερό, έπειτα έριξε σε μερικά σπίτια.

Μια ώρα αργότερα έριξε μερικά καρότα.

Και μην ξεχάσετε το σάλτσα. Είναι μια καλή βελτίωση.

Ingredients

Μοσχαρίσιο κορν (οποιουδήποτε μεγέθους)

Χοντρό τριμμένο πιπέρι

6 κρεμμύδια - σε φέτες περίπου ¼ ή  ίντσα πάχους

1 μεγάλο φύλλο αλουμινόχαρτο βαρέως τύπου

Preparation

Τοποθετούμε το κορν σε αλουμινόχαρτο και το σκεπάζουμε με χοντρό πιπέρι.

Βάλτε φέτες κρεμμυδιού παντού, χρησιμοποιώντας οδοντογλυφίδες όπου χρειάζεται για να τις κρατήσετε.

Στερεώστε αλουμινόχαρτο στην κορυφή και μετά στα πλάγια, αφήνοντας χώρο αέρα μέσα, αλλά έτσι δεν μπορεί να διαρρεύσει υγρό.

Τοποθετούμε σε ταψί βάθους τουλάχιστον 2″. Ψήνουμε στους 350ºF (176.7°C) φούρνο για 3 ώρες (ανεξάρτητα από το μέγεθος).


Βράζετε ή βράζετε στον ατμό το λάχανο, τα καρότα και τις πατάτες της επιλογής σας σε χυμούς στραγγισμένους από το τηγάνι (συν λίγο επιπλέον υγρό εάν χρειάζεται).

Προαιρετικά: Ενώ ψήνονται τα λαχανικά, γλασάρετε το μοσχαρίσιο κρέας με 1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη και ¼ φλιτζάνι μουστάρδα.


Ψήνουμε ακάλυπτα για 15 λεπτά στο 350ºF (176.7°C).