Smoked Corned Beef Recipe

Καπνιστό Παστό βοδινό Συνταγή



Απολαύστε τις πλούσιες γεύσεις της συνταγής με το βόειο κρέας. Με το τέλειο περιεχόμενο λίπους και την εξειδικευμένη τρυφερότητα σε φέτες, το 750g (1½ lb) ακατέργαστο βόειο κρέας είναι μια ακαταμάχητη θεραπεία. Σιγά-σιγά καπνίζεται στην τελειότητα για 5-6 ώρες, φτάνει σε μια εντυπωσιακή 70 ° C (160 ° F), παρέχοντας μια απολαυστική και καπνιστή εμπειρία που θα σας αφήσει να λαχταράτε περισσότερο.

Ingredients

Το ψαρονέφρι είναι ένα καλό κόψιμο για να φτιάξετε κορν μοσχάρι γιατί έχει ωραία περιεκτικότητα σε λιπαρά. Είναι επίσης σημαντικό να κόψετε το κορν σε φέτες κόντρα στα δημητριακά. Έτσι, θα χρειαστείτε 750 g (1½ λβ) ωμό ψαρονέφρι κορν-μπεφ.

Preparation

Προθερμάνετε τον καπνιστή στους περίπου 100°C (220°F).

Ανοίξτε μερικώς τον αποσβεστήρα και μειώστε τη θερμότητα κατά μία ή δύο βαθμίδες στους 90°C (190°F).

Τοποθετήστε το ωμό κρέας σε μια λαδωμένη σχάρα.

Μαγειρέψτε τον καπνό για 5 - 6 ώρες ή μέχρι να ψηθεί το κρέας. Ένα στιγμιαίο θερμόμετρο κρέατος πρέπει να δείχνει 70°C (160°F). Ο χρόνος μαγειρέματος θα ποικίλλει ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τις συνθήκες ανέμου. Εάν το επιθυμείτε, ο καπνός μπορεί να απενεργοποιηθεί μετά από 4 ώρες ή όταν επιτευχθεί ο επιθυμητός καπνός.

Κόψτε πολύ λεπτές φέτες κατά μήκος του κόκκου.

Διατηρείται στο ψυγείο.