Smoked Meatloaf Wrapped in Bacon Recipe

Καπνιστό Meatloaf τυλιγμένο σε μπέικον Συνταγή



Αυτό το εκπληκτικά τρυφερό n 'juicy meatloaf είναι τυλιγμένο σε μπέικον ενώ καπνίζεται με το άρωμα του ξύλου Hickory. Μια φέτα από αυτό το εξαιρετικό μπέικον-τυλιγμένο καπνιστό κρέας με άρωμα καπνού Hickory θα σας αφήσει λαχτάρα για περισσότερα. Μην ξεχνάτε το απολαυστικό ψωμί που απομακρύνει το τυρί σε όλο το πιάτο σας, ενώ χτυπάτε σε αυτή τη λιχουδιά!

Ingredients

2 κιλά φρέσκο άπαχο μοσχαρίσιο κιμά

1 αυγό - ελαφρώς χτυπημένο

½ φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά

1½ κουταλάκι αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη

1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη

½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν

1 Φλιτζάνι τυρί τριμμένο

6 με 8 λεπτές λωρίδες μπέικον

Μπισκετάκια με γεύση Bradley - Hickory

Preparation

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από το τυρί και το μπέικον. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να ζυμώσετε το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα και να αναμειχθούν καλά.

Πλάθουμε το μείγμα του κρέατος σε τετράγωνο επίπεδο, τοποθετούμε το τυρί στο μεσαίο μέρος και τυλίγουμε το κρέας πάνω του έτσι ώστε το τυρί να καλυφθεί πλήρως. Τυλίξτε το καρβέλι με μπέικον (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οδοντογλυφίδες για να το κρατήσετε στη θέση του).

Ξεκινήστε τον καπνιστή χρησιμοποιώντας μπισκότα ξύλου hickory και θερμοκρασία φούρνου 250°F (121,1°C). Μαγειρέψτε το μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 160°F (71.1°C).

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now