Καπνιστό Texas Style Breaset Συνταγή
Το μόνο που χρειάζεστε είναι ο χρόνος για να προετοιμάσετε αυτό το καπνιστό στήθος του Τέξας. Χρειάζονται μόνο μερικά συστατικά για να το επενδύσουν και ο καπνιστής σας θα κάνει τα υπόλοιπα. Κόψτε ενάντια στους κόκκους.
Ingredients
10-12 λίβρες μοσχαρίσιο ψαρονέφρι, με λίπος κομμένο σε πάχος ¼”.
⅓ Φλιτζάνι αλάτι kosher
⅓ Φλιτζάνι μαύρο πιπέρι
Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Μεσκίτι
Preparation
Αλατοπιπερώνετε το ψαρονέφρι πριν προθερμάνετε το Bradley Smoker με μπισκότα με γεύση μεσκίτ.
Αφήστε το ψαρονέφρι να καθίσει σε θερμοκρασία δωματίου για μια ώρα.
Φέρτε τη θερμοκρασία του καπνιστή σας στους 225-250°F.
Τοποθετήστε το ψαρονέφρι, με τη λιπαρή πλευρά προς τα πάνω στο καπνιστή.
Περιστρέψτε κάθε 3 ώρες. Εάν είτε το πάνω είτε το κάτω μέρος χρωματίζεται πολύ πιο γρήγορα από το άλλο, αναποδογυρίστε στο καπνιστή.
Καπνίζετε μέχρι το κρέας να είναι πολύ τρυφερό, αλλά να μην διαλύεται και να επιτευχθεί θερμοκρασία 195°F.
Αφήστε το ψαρονέφρι να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 30 λεπτά πριν το κόψετε σε φέτες πάνω στον κόκκο.
Συνταγή: Lena Clayton
Είδος μιμόζας
Ξύλο
Ως το πιο δυνατό από τα ξύλα καπνιστών, συμπληρώνει τέλεια τα πλούσια κρέατα όπως η μπριζόλα, η πάπια και το αρνί με τη πιο δυνατή, ελαφρώς πιο γλυκιά και πιο λεπτή γεύση από το Hickory.
Shop Now