Bowl of smoked chili con carne

Καπνιστό Τσίλι con carne Συνταγή



Καπνίστε το βοδινό κρέας, τα κρεμμύδια και τις πιπεριές πριν, και αυτή η συνταγή τσίλι θα πάρει εκείνη την καπνιστή φωτιά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ξύλο επιλογής, αλλά οι δρυς Bisquettes λειτουργούν καλά. Η σκούρα ισχυρή μπύρα και μερικές μάρκες μαύρης σοκολάτας θα συμπληρώσουν τη μοναδική γεύση.

Ingredients

1½ Lb μοσχαρίσιος κιμάς (εγώ χρησιμοποίησα τσοκ)

1 μεγάλο κίτρινο κρεμμύδι - κομμένο σε κύβους

1 πράσινη πιπεριά - κομμένη σε κύβους

5 σκελίδες σκόρδο - ψιλοκομμένες

1 (14 oz) κονσέρβα ντομάτες σε κύβους

2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας

2 φλιτζάνια ζωμός λαχανικών

½ φλιτζάνι Stout (ή άλλη μαύρη, δυνατή μπύρα, χρησιμοποίησα Guinness)

2 κουταλιές της σούπας καγιέν

2 κουταλιές της σούπας κύμινο

1 κουταλάκι σέλινο

1 κουταλιά της σούπας ρίγανη

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κγ μαύρο πιπέρι

1 Κονσέρβα μαύρα φασόλια

1 Κονσέρβα φασόλια

15 g ψιλοκομμένη μαύρη σοκολάτα ή κομματάκια μαύρης σοκολάτας

κόλιανδρο και φρέσκο κρεμμύδι

Μπισκετάκια Γεύσης Bradley - Δρυς

Preparation

Προθερμάνετε το καπνιστή με μπισκότα βελανιδιάς στους 250°F.

Τοποθετούμε το μοσχάρι σε ένα ταψί αλουμινίου.

Τοποθετούμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές σε ένα τρυπημένο ταψί αλουμινίου.

Τοποθετήστε και τους δύο δίσκους στον προθερμασμένο καπνιστή και καπνίστε για 1 ½ ώρα.

Προθερμάνετε το φούρνο στους 350°F.

Τοποθετήστε το μοσχαρίσιο κρέας, τις σταγόνες και τα λαχανικά σε κατσαρόλα ή ολλανδικό φούρνο.

Προσθέστε το σκόρδο, τις ντομάτες κομμένες σε κύβους, τον πελτέ ντομάτας, το ζωμό, τα μπαχαρικά και τα μπαχαρικά και μετά ανακατέψτε.

Ψήνουμε σε φούρνο ακάλυπτο για 1-1½ ώρα.

Προσθέστε τα φασόλια και τη σοκολάτα. Μαγειρέψτε για άλλα 20-30 λεπτά.

Γαρνίρουμε με κόλιαντρο και φρέσκα κρεμμυδάκια και μετά σερβίρουμε.

Δρυς
 Ξύλο

Oak Bisquettes for Bradley Smokers

Το πιο ευπροσάρμοστο ξύλο από όλα είναι η βελανιδιά. Ταιριάζει ιδιαίτερα με πουλερικά, μοσχάρι, χοιρινό, αρνί και κυνήγι.

Shop Now