Καπνιστό Τσίλι con carne Συνταγή
Καπνίστε το βοδινό κρέας, τα κρεμμύδια και τις πιπεριές πριν, και αυτή η συνταγή τσίλι θα πάρει εκείνη την καπνιστή φωτιά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ξύλο επιλογής, αλλά οι δρυς Bisquettes λειτουργούν καλά. Η σκούρα ισχυρή μπύρα και μερικές μάρκες μαύρης σοκολάτας θα συμπληρώσουν τη μοναδική γεύση.
Ingredients
1½ Lb μοσχαρίσιος κιμάς (εγώ χρησιμοποίησα τσοκ)
1 μεγάλο κίτρινο κρεμμύδι - κομμένο σε κύβους
1 πράσινη πιπεριά - κομμένη σε κύβους
5 σκελίδες σκόρδο - ψιλοκομμένες
1 (14 oz) κονσέρβα ντομάτες σε κύβους
2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας
2 φλιτζάνια ζωμός λαχανικών
½ φλιτζάνι Stout (ή άλλη μαύρη, δυνατή μπύρα, χρησιμοποίησα Guinness)
2 κουταλιές της σούπας καγιέν
2 κουταλιές της σούπας κύμινο
1 κουταλάκι σέλινο
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κγ μαύρο πιπέρι
1 Κονσέρβα μαύρα φασόλια
1 Κονσέρβα φασόλια
15 g ψιλοκομμένη μαύρη σοκολάτα ή κομματάκια μαύρης σοκολάτας
κόλιανδρο και φρέσκο κρεμμύδι
Μπισκετάκια Γεύσης Bradley - Δρυς
Preparation
Προθερμάνετε το καπνιστή με μπισκότα βελανιδιάς στους 250°F.
Τοποθετούμε το μοσχάρι σε ένα ταψί αλουμινίου.
Τοποθετούμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές σε ένα τρυπημένο ταψί αλουμινίου.
Τοποθετήστε και τους δύο δίσκους στον προθερμασμένο καπνιστή και καπνίστε για 1 ½ ώρα.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 350°F.
Τοποθετήστε το μοσχαρίσιο κρέας, τις σταγόνες και τα λαχανικά σε κατσαρόλα ή ολλανδικό φούρνο.
Προσθέστε το σκόρδο, τις ντομάτες κομμένες σε κύβους, τον πελτέ ντομάτας, το ζωμό, τα μπαχαρικά και τα μπαχαρικά και μετά ανακατέψτε.
Ψήνουμε σε φούρνο ακάλυπτο για 1-1½ ώρα.
Προσθέστε τα φασόλια και τη σοκολάτα. Μαγειρέψτε για άλλα 20-30 λεπτά.
Γαρνίρουμε με κόλιαντρο και φρέσκα κρεμμυδάκια και μετά σερβίρουμε.
Δρυς
Ξύλο
Το πιο ευπροσάρμοστο ξύλο από όλα είναι η βελανιδιά. Ταιριάζει ιδιαίτερα με πουλερικά, μοσχάρι, χοιρινό, αρνί και κυνήγι.
Shop Now