Καπνιστό Πικάντικο olé jerky Συνταγή
Spice επάνω το παιχνίδι σνακ με την καπνιστή πικάντικη συνταγή Olé Jerky! Αυτή η απόλαυση είναι γεμάτη με έντονη, καπνιστή γεύση και φλογερό λάκτισμα θερμότητας, καθιστώντας την τέλεια επιλογή για όσους τους αρέσουν τα σνακ με λίγο επιπλέον λάκτισμα.
Ingredients
1½ Kg (3 λίβρες) άπαχο κρέας (μοσχάρι, ελάφι)
60 ml (4 κουταλιές της σούπας) νερό
60 ml (4 κουταλιές της σούπας) σάλτσα Worcestershire
10 ml (2 κουταλιές της σούπας) αλάτι
10 ml (2 κουταλιές της σούπας) ζάχαρη
4 σκελίδες σκόρδο - πιεσμένες
3 ml (1/2 κ.γ.) καυτερή σάλτσα
10 ml (2 κουταλιές της σούπας) αλεσμένο κύμινο
10 ml (2 κουταλιές της σούπας) αλεσμένος κόλιανδρος
15 ml (1 κουταλιά της σούπας) τσίλι σε σκόνη
Preparation
Κόβουμε το κρέας με το σιτάρι σε λωρίδες πάχους 3 mm (⅛″).
Συνδυάστε τα υπόλοιπα υλικά και τρίψτε το μείγμα στις λωρίδες του κρέατος.
Τοποθετήστε σε ένα γυάλινο ή πλαστικό (μη μεταλλικό) δοχείο, καλύψτε και αφήστε το στο ψυγείο για μια νύχτα.
Βγάζουμε τις λωρίδες κρέατος από το ψυγείο, τις τοποθετούμε σε λαδωμένα σχάρες και τις αφήνουμε να στεγνώσουν και να σταθεροποιηθούν.
Μέθοδος καπνίσματος:
Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους περίπου 65°C (150°F).
Χρησιμοποιώντας ειδικά μείγματα μπισκότα με γεύση καπνίζετε/μαγειρεύετε με τον αεραγωγό ανοιχτό και χωρίς νερό στο μπολ για περίπου 6 έως 8 ώρες.
Για να εξυπηρετήσει:
Το Jerky είναι ένα εξαιρετικό σνακ για πεζοπορία, κυνήγι και ψάρεμα γιατί δεν χρειάζεται ψύξη.
Ειδικός
Μείγμα
Ειδικά δημιουργημένο για να προσθέσει μια ξεχωριστή γεύση σε οποιοδήποτε πιάτο και συνδυάζεται καλά με πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, βοδινό, χοιρινό, αρνί, κυνήγι και υδρόβια πτηνά.
Shop Now