Meatball in smoker ready

Καπνισμένο αλμυρό γεμιστό Τυροκομείο Συνταγή



Αυτή η καπνιστή αλμυρά γεμισμένη συνταγή με κεφτεδάκια είναι ένα υπέροχο σνακ για να υπηρετήσετε σε ένα πάρτι ή σε οποιαδήποτε ευκαιρία για να διασκεδάσετε, είναι το αγαπημένο πάρτι! Τα καπνιστά κεφτεδάκια είναι εύκολο να φτιάξουν χωρίς αναστάτωση όταν βρίσκονται στον καπνιστή και θα έχουν την επιπλέον γεύση φέρνοντας το σνακ σε ένα νέο επίπεδο.

Ingredients

1 λίβρα τσοκ εδάφους

½ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα

½ φλιτζάνι τριμμένο τσένταρ

½ φλιτζάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένο jalapeno (προαιρετικό για επιπλέον μπαχαρικό)

1 μεγάλο αυγό (ολόκληρο)

¼ φλιτζάνι Worcestershire

¼ φλιτζάνι Bradley's Herb Blend Rub

½ φλιτζάνι την αγαπημένη σας σάλτσα μπάρμπεκιου

¼ έως ½ ίντσας κύβοι τσένταρ, πιπέρι ή άλλο αγαπημένο τυρί

Preparation

Θερμοκρασία καπνιστή: 225-240°F

Θερμοκρασία φινιρίσματος κρέατος: 160°F

Προτεινόμενο ξύλο: μήλο

Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί με το χέρι και τυλίγετε σε κεφτεδάκια παλάνοντας το κρέας με το χέρι σας.

Φροντίστε να έχετε ½ ίντσα κύβο τυριού σε κάθε κεφτεδάκι

Μπορείτε τώρα να επικαλύψετε με σάλτσα μπάρμπεκιου αν θέλετε και να προσθέσετε τριμμένο τυρί

μήλο
 Ξύλο

Μπισκετάκια Apple για Bradley Smokers

Ένα ελαφρύ, φρουτώδες και ελαφρώς γλυκό άρωμα καπνού που συνδυάζεται με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί και τυρί.

Shop Now