Onion and mushroom smoked beef meatloaf

Τυρώδης Μανιτάρι κρεμμυδιού και portobello Καπνισμένη λιπαρή συνταγή



Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια μεγάλη συνταγή για να προετοιμαστείτε στον καπνιστή Bradley. Μπορεί να φαίνεται περίπλοκο, αλλά είναι πολύ απλό και εύκολο. Ακολουθήστε τις λεπτομερείς οδηγίες και μπορείτε να έχετε αυτό το τυρώδες καραμελοποιημένο κρεμμύδι και Portobello μανιτάρια καπνιστό λιπώδη έτοιμο σε λιγότερο από 3 ώρες.

Ingredients

3 κουταλιές της σούπας βούτυρο

2 κρεμμύδια - ψιλοκομμένα

2 μανιτάρια Portobello - κομμένα σε πολύ λεπτούς κύβους

1 λίβρα μοσχαρίσιος κιμάς

½ Κιμά κιμά χοιρινό

2 κουταλιές της σούπας σάλτσα Worcestershire

1 κουταλιά της σούπας ξύδι βαλσάμικο

½ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

½ κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη

½ Αποξηραμένο θυμάρι

½ Κγ αλεσμένο μαύρο πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 ½ Φλιτζάνια τριμμένο τυρί μοτσαρέλα

Preparation

Λιώστε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια portobello. Σοτάρουμε μέχρι να καραμελώσουν. Αφήνουμε στην άκρη να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.

Ανακατεύουμε τον κιμά, το χοιρινό κιμά, τη σάλτσα Worcestershire, το βαλσάμικο ξύδι, τη σκόνη σκόρδου, τη ρίγανη, το θυμάρι, το πιπέρι και το αλάτι μέχρι να ενωθούν καλά. Τυλίξτε το μείγμα κρέατος σε ένα τετράγωνο 10 x 10 ιντσών. Τυλίξτε σε μια μεγάλη σακούλα κατάψυξης ή σε λαδόκολλα, έτσι ώστε το κρέας να κυλήσει εύκολα στο λιπαρό.

Απλώνουμε το μείγμα των κρεμμυδιών και των μανιταριών στη μέση του κρέατος του λουκάνικου. Πασπαλίστε την τριμμένη μοτσαρέλα πάνω από τα λαχανικά.

Τυλίγουμε τα λιπαρά έτσι ώστε το τυρί, τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια να περιβάλλονται εντελώς από το μείγμα του κρέατος. Τοποθετήστε τα λιπαρά σε μια σχάρα καπνιστών.

Ρυθμίστε το Bradley Smoker στο 250°ΣΤ. Καπνίστε το λιπαρό για περίπου 2 ½ ώρες χρησιμοποιώντας Special Blend Bisquettes. Αφαιρέστε όταν η εσωτερική θερμοκρασία είναι στους 165°ΦΑ.

Συνταγή Με Στηβ Σίλκα

Ειδικός
Μείγμα

Special Blend Bisquettes για Bradley Smokers

Ειδικά δημιουργημένο για να προσθέσει μια ξεχωριστή γεύση σε οποιοδήποτε πιάτο και συνδυάζεται καλά με πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, βοδινό, χοιρινό, αρνί, κυνήγι και υδρόβια πτηνά.

Shop Now