Καπνισμένο Jaeger's Μπαστούνια Συνταγή
Η καρυκεύματα βοείου κρέατος του Jaeger είναι εμπορικό από το FW Witt. Για το σκοπό αυτό, πρόσθεσα μια τυποποιημένη θεραπεία με βόειο κρέας που έχω χρησιμοποιήσει μερικές φορές. Τίποτα δεν είναι πραγματικά φανταχτερό αλλά όχι πολύ κακό.
Ingredients
5 λίβρες άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
5 στρογγυλεμένες κουταλιές της σούπας Morton Tender Quick
2 ½ κουταλάκι του γλυκού κάθε σιναπόσπορο, σκόρδο αλάτι και χοντρό τριμμένο πιπέρι
2 κουταλάκι του γλυκού καθαρό υγρό καπνό
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι hickory
Preparation
Ο Jaeger χρησιμοποίησε κολλαγόνο από μαόνι 21 mm για τα περιβλήματα. Είχαν μήκος 20 ίντσες και αυτό διευκόλυνε ένα κρεμάσμα 10 ιντσών σε κάθε πλευρά των ράβδων πείρου που χρησιμοποιούσε.
Καπνίστηκε για 3,5 ώρες χρησιμοποιώντας ινδοκάρυδο - εσωτερική θερμοκρασία 165° F.
Για τις πρώτες 2 έως 2 ½ ώρες, καπνίστε τα μπαστούνια σε θερμοκρασία 150°F έως 160°F.
Στη συνέχεια, ολοκληρώστε με θερμοκρασία καπνίσματος 180°F. Αυτές οι εικόνες είναι εξαιρετικές!
Από τον Jaeger
Αγριοκαρυδιά
Ξύλο
Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.
Shop Now