Smoked Cheese Dogs Recipe

Καπνιστό Τυροκομείο Συνταγή



Αυτή η συνταγή καπνιστών τυριών είναι μια από τις αγαπημένες μου ημι-μαγειρεμένες συνταγές λουκάνικου. Προέρχεται από το βιβλίο του Eldon R. Cutlip του "Handbook Sausage & Jerky". Αυτό είναι ένα σπουδαίο βιβλίο για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να κάνει το δικό του τρελό και/ή λουκάνικο.

Η διαδικασία του Eldon για σκύλους τυριού είναι να μαγειρέψει πλήρως το λουκάνικο (155 F) στον καπνιστή. Και τότε μπορείτε να το φάτε ζεστό ή κρύο. Έχω διαπιστώσει ότι αυτή η συνταγή λειτουργεί πολύ καλά κάνοντας έναν ημι-ψυχρό καπνό που το κρατά ως φρέσκο ​​λουκάνικο (δεν είναι πλήρως μαγειρεμένο). Και τότε μπορείτε να το προετοιμάσετε με τη μέθοδο που θα εξηγήσω μετά τη συνταγή.

Μου αρέσει συνήθως να χρησιμοποιώ το Moose και/ή το Caribou. Μερικές φορές προσθέτω μια μικρή μαύρη αρκούδα, εκτός από κάποιο χοιρινό άκρο και λίγα κομμάτια βοείου κρέατος.

Ingredients

Για μια παρτίδα 10 # Cheese Dogs:

6 λίβρες άπαχο κρέας με 2 λίβρες πισινό και 2 λίβρες μοσχάρι.

2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι ωρίμανσης (σκόνη Πράγας #1)

4 κουταλιές της σούπας αλάτι kosher

1 κουταλιά της σούπας κόλιανδρο

1 κουταλιά της σούπας λευκό πιπέρι

2 κουταλιές της σούπας σκόρδο σε σκόνη

2 κουταλιές της σούπας λαβύρινθο

2 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι σε σκόνη

2 κουταλάκια του γλυκού κάρυ σε σκόνη

1 κγ κόκκινη πιπεριά

1 κουταλάκι πιπέρι καγιέν

1 κουταλιά της σούπας ολόκληρο μουστάρδα (αλεσμένο, αν προτιμάτε)

¼ φλιτζάνι δεξτρόζη σε σκόνη

¼ φλιτζάνι στερεά σιρόπι καλαμποκιού

½ φλιτζάνι άπαχο ξηρό γάλα (λεπτό αλεσμένο για λουκάνικο)

¾ λίβρα μέτριο τυρί Cheddar τριμμένο

¾ λίβρα αιχμηρό τυρί Cheddar τριμμένο

Συνήθως χρησιμοποιώ περιβλήματα Hog (35 mm) για αυτήν τη συνταγή, αλλά είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε περίβλημα προβάτων (22 mm) για μήκος ενός ποδιού.

Preparation

Μετά τη γέμιση, βάλτε τους συνδέσμους σε μια μπανιέρα και αφήστε τους να καθίσουν όλη τη νύχτα στο ψυγείο.

Στη συνέχεια θα βγουν και θα στεγνώσουν στον αέρα για περίπου μία ώρα και μετά θα πάνε στο BS.

Δωσε τους ½ ώρα στις 100ºF και χωρίς καπνό, μετά 1 ώρα στις 120ºF (εξαερισμός πλήρως ανοιχτός) με 3 Hickory Pucks. Στη συνέχεια, περιστρέψτε τα ράφια και για άλλη 1 ώρα με 3 σφουγγάρια (Εξαγωγ ανοιχτό) στις 120ºF.

Κλείστε το BS, ανοίξτε την πόρτα και όταν οι σύνδεσμοι κρυώσουν, σφραγίζονται ή μαγειρεύονται με ηλεκτρική σκούπα.

Σε αυτή τη χαμηλή θερμοκρασία, δεν χρειάζεται να κάνουν ντους, το περίβλημα θα ταιριάζει με το λουκάνικο.

Μαγείρεμα:

Μια μέθοδος είναι να μαγειρέψετε το λουκάνικο σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε μερικά κομμένα μέτρια λευκά κρεμμύδια και 2 μπουκάλια μπύρας της επιλογής σας.

Καθώς η μπύρα και το κρεμμύδι φτάσουν σε μέτρια θερμοκρασία (1 ώρα) προσθέστε το λουκάνικο να ψηθεί για (45 λεπτά). Στη συνέχεια, πάρτε το λουκάνικο να προθερμάνετε τη σχάρα για να ροδίσουν, αφού φτάσουν τα 155ºF. Επιστρέφουν στο σκεύος σιγοβράζοντας έτοιμα για κατανάλωση.

Για καρυκεύματα, προσθέστε λίγο ξινολάχανο, ωμό κρεμμύδι, χρένο κ.λπ.

Πολύ νόστιμο είναι και μόνο να τα μαγειρέψετε στη σχάρα μόνα τους ή να τα σοτάρετε σε τηγάνι

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now