Smoked Donut Burger

Καπνιστό Ντόνατς Συνταγή



Αυτή η συνταγή καπνιστού ντόνατς είναι τέλεια αν δεν είστε σε καμία διατροφή. Επιλέξτε το ξύλο σας, αλλά το Hickory και το Whisky Oak θα λειτουργήσουν υπέροχα. Χρησιμοποιήστε καπνιστό τυρί cheddar για επιπλέον καπνιστή γεύση

Ingredients

1 λίβρα μοσχαρίσιο κιμά

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

½ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

½ κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη

½ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη

½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι

8 φέτες μπέικον - ψημένες

2 κουταλιές της σούπας λάδι

4 Αυγά

4 φέτες τυρί – χρησιμοποιήστε καπνιστό τυρί τσένταρ για έξτρα καπνιστή γεύση!

8 Λουκουμάδες γλασέ

Μπισκότα Bradley Flavour της επιλογής - Hickory ή ουίσκι δρυς λειτουργούν υπέροχα

Preparation

Με τα χέρια σας, ζυμώστε το αλάτι, το σκόρδο σε σκόνη, το κρεμμύδι σε σκόνη, τη ρίγανη και το μαύρο πιπέρι στον κιμά. Μοιράζετε σε 4 ίσες μερίδες και πλάθετε σε μπουρέκια. Τοποθετήστε σε σχάρα καπνιστών.

Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 275°F χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Bradley της επιλογής σας.

Τοποθετήστε τα μπιφτέκια στο καπνιστή και καπνίστε μέχρι να ψηθούν και να φτάσουν σε εσωτερική θερμοκρασία 165°F, περίπου 2½ ώρες.

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τα αυγά με την ηλιόλουστη πλευρά προς τα πάνω.

Συγκεντρώστε τα μπιφτέκια τοποθετώντας ένα ντόνατ σε ένα πιάτο. Στη συνέχεια, βάλτε μια φέτα τυρί, μπιφτέκι, τηγανητό αυγό και δύο φέτες μπέικον. Από πάνω βάζουμε άλλο ένα γλασέ ντόνατ.

Σερβίρετε και απολαύστε!

Συνταγή από: Στηβ Σίλκα

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now