Chopped Brisket Sandwich Recipe

Ψιλοκομμένο Σάντουιτς Συνταγή



Αφεθείτε στις γεύσεις του στόματος με ένα τέλεια καπνιστό στήθος με αυτή τη συνταγή! Επικαλυμμένο με ένα σπιτικό μπάρμπεκιου και καπνίζεται στην τελειότητα χρησιμοποιώντας έναν καπνιστή Bradley, αυτό το ζουμερό στήθος είναι ένα πλήθος-ψευδής που θα σας αφήσει λαχτάρα για περισσότερα.

Ingredients

Ψαρονέφρι 1 (10) Lb

1 κουταλιά της σούπας αλάτι

1 κ.σ μαύρο πιπέρι

1 κουταλιά της σούπας σκόρδο σε σκόνη

1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι σε σκόνη

1 κουταλιά της σούπας Chipotle τσίλι σε σκόνη

1 κουταλιά της σούπας λευκή ζάχαρη

1 κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη

Προαιρετικό τρίψιμο ψαρονέφρι με σύσταση αγοράς: Dirty Dalmatian Bark Builder Beef Rub.

4 κουταλιές της σούπας χυμό μήλου

Ψωμάκια χάμπουργκερ

Εξοπλισμός που χρησιμοποιείται:

P10 Bradley Smoker

Πτυσσόμενο τραπέζι Bradley Smoker

Αντικολλητικά πατάκια σιλικόνης Bradley Smoker

Bradley Smoker εργαλεία

Thermoworks timestick τρίο

Thermoworks thermapen one

Ρυθμίσεις Bradley Smoker:

Ξύλο: Hunter's Blend

Θερμοκρασία: 226ºφά

Χρονοδιακόπτης καπνού: 360 λεπτά ή 6 ώρες

Χρονοδιακόπτης: 600 λεπτά ή 10 ώρες

Preparation

Ξεπλύνετε και στεγνώστε το ψαρονέφρι.

Κόψτε το καπάκι λίπους, αφήνοντας περίπου ¼ ίντσα λίπους και αφαιρέστε τυχόν υπερβολικό λίπος στο ψαρονέφρι. Φροντίστε να αφαιρέσετε την ασημένια όψη του δέρματος από την κάτω πλευρά του κρέατος.

Ρυθμίστε το Bradley Smoker στις ρυθμίσεις που αναφέρονται παραπάνω.

Ενώ ο καπνιστής ζεσταίνεται, εφαρμόστε το τρίψιμο BBQ. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα εξής: αλάτι, μαύρο πιπέρι, σκόνη σκόρδου, κρεμμύδι σε σκόνη, σκόνη τσίλι, λευκή ζάχαρη, καστανή ζάχαρη. Φροντίστε να βάλετε ένα βαρύ τρίψιμο στο ψαρονέφρι.

Ώρα να βάλετε το ψαρονέφρι στον καπνιστή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει τον αισθητήρα κρέατος στο παχύτερο μέρος του κρέατος.

Καπνός στα 226ºF (107,8ºΝΤΟ). έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία του ψαριού φτάσει τους 160ºF (71.1ºΝΤΟ). Ανάλογα με το μέγεθος του στήθους μπορεί να διαρκέσει από 6-8 ώρες.

Ώρα να αφαιρέσετε το ψαρονέφρι από το καπνιστή και να το τυλίξετε σε αλουμινόχαρτο. Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας χυμό μήλου στο αλουμινόχαρτο και καλύψτε σφιχτά. Τοποθετήστε ξανά το ψαρονέφρι στον καπνιστή.

Ψήνετε το ψαρονέφρι μέχρι να φτάσει η εσωτερική θερμοκρασία στους 190ºF. (87,8ºΓ), συνήθως επιπλέον 2 ώρες.

Αφαιρέστε το ψαρονέφρι από τον καπνιστή και τοποθετήστε το σε ξύλο κοπής. Φροντίστε να αφήσετε το ψαρονέφρι τυλιγμένο στο αλουμινόχαρτο για περίπου 25-35 λεπτά.

Κόψτε σε φέτες το ψαρονέφρι ενάντια στον κόκκο.

Απολαμβάνω!

Συνταγή από Bryan Edwards – Moody Foodie Tulsa

του Hunter
 Μείγμα

Hunters Blend Bisquettes για τον Bradley Smoker

Εμπλουτίζουμε με δεντρολίβανο, θυμάρι και μαύρο πιπέρι το ζευγάρι μπισκότων σφενδάμου με κρέας κυνηγιού, πουλερικά, ψάρι, αρνί, μοσχάρι και λαχανικά.

Shop Now