Καπνιστό Βοδινό κρέας Συνταγή σούπας
Μια υγιής και γεμάτη σούπα γεμάτη με πολύχρωμα λαχανικά, κριθάρι και καπνιστό βόειο κρέας. Ιδανικό για αυτές τις κρύες χειμερινές μέρες.
Ingredients
1 Φλιτζάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Φλιτζάνι σέλινο ψιλοκομμένο
1 Φλιτζάνι καρότα ψιλοκομμένα
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
2 φλιτζάνια μοσχαρίσιο καπνιστό, ψιλοκομμένο
6 φλιτζάνια νερό
6 φλιτζάνια ζωμό βοδινού
1 28 Οζ. κονσέρβα ντομάτες σε κύβους
1½ φλιτζάνι ξερό μαργαριταρένιο κριθάρι
2 κσ αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Preparation
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μαγειρέψτε τα κρεμμύδια, το σέλινο και τα καρότα με το βούτυρο. Μόλις μαλακώσουν τα κρεμμύδια και το σέλινο (περίπου 6-8 λεπτά), ανακατεύουμε μέσα το μοσχάρι.
Μαγειρέψτε, ανακατεύοντας συχνά, για άλλα 5 λεπτά.
Προσθέστε το νερό, το ζωμό βοδινού και τις ντομάτες κομμένες σε κύβους. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Αφήνουμε τη σούπα να μαγειρευτεί σε χαμηλή θερμοκρασία για 30-45 λεπτά. Το κριθαράκι πρέπει να είναι πλήρως ψημένο και το μοσχάρι να είναι τρυφερό.
Συνταγή από: Στηβ Σίλκα