Mesquite Slow Smoked Pot Roast

Mesquite Slow Smoked Ψητό κατσαρόλας Συνταγή



Ετοιμαστείτε για ένα γευστικό δείπνο με αυτήν την καπνιστή συνταγή ψησίματος. Τρίβεται με ένα νόστιμο μείγμα μπαχαρικών, καπνισμένο με mesquite bisquettes, και χρησίμευσε ως ψητό δοχείο με λαχανικά και πατάτες, αυτό το πιάτο είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα πλήθος-ψευδής.

Ingredients

1,5 Kg (3 λίβρες) σταυρωτό ψητό χωρίς κόκαλα

3 με 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

Τρίψιμο:

Για να προετοιμάσετε το τρίψιμο, ανακατέψτε 60 ml (¼ γ) πάπρικα, 30 ml ( γ) μαύρο πιπέρι τριμμένο, 125 ml (½ γ) αλάτι και ζάχαρη. Στη συνέχεια, προσθέστε σκόνη τσίλι, σκόνη σκόρδου, σκόνη κρεμμυδιού, αποξηραμένο αλεσμένο θυμάρι και αποξηραμένο τριμμένο φασκόμηλο, 30 ml (2 κουταλιές της σούπας) το καθένα και 10 ml (2 κουταλιές της σούπας) πιπέρι καγιέν.

Preparation

Το βράδυ πριν σερβίρετε το ψητό, συνδυάστε τα ξηρά συστατικά σε ένα μικρό μπολ.

Τοποθετήστε τις ροδέλες σκόρδου στο κρέας.

Τρίψτε το κρέας παντού με το στεγνό τρίψιμο.

Τοποθετήστε σε μια πλαστική σακούλα και βάλτε στο ψυγείο όλη τη νύχτα.

Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο και το αφήνουμε να σταθεί για περίπου 45 λεπτά.

Μέθοδος καπνίσματος:

Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους 95°C και 105°C (200°F και 220°F).

Μεταφέρετε το κρέας σε σχάρα καπνιστών και τοποθετήστε το στο καπνιστή. Χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Mesquite καπνίζετε/μαγειρεύετε το κρέας για περίπου 4 έως 6 ώρες.

Για να εξυπηρετήσει:

Σερβίρετε ως δείπνο ψητό σε κατσαρόλα με λαχανικά, πατάτες και τουρσιά.

Είδος μιμόζας
 Ξύλο

Μπισκετάκια μεσκίτι για Bradley Smokers

Ως το πιο δυνατό από τα ξύλα καπνιστών, συμπληρώνει τέλεια τα πλούσια κρέατα όπως η μπριζόλα, η πάπια και το αρνί με τη πιο δυνατή, ελαφρώς πιο γλυκιά και πιο λεπτή γεύση από το Hickory.

Shop Now