Smoked Frog Legs

Καπνιστό Βατραχοπόδαρα



Apple / Maple Smoked Skinned και κομμένα πόδια βάτραχος. Αυτή η βασική συνταγή καπνιστών βατράχων θα εκπλήξει τις γεύσεις σας. Σας συνιστούμε να αναζητήσετε τα μεγαλύτερα πόδια βάτραχου που μπορείτε να βρείτε για το κάπνισμα. Τα μικρά πόδια βατράχου είναι δύσκολο να καπνίζουν επειδή τείνουν να μαγειρεύουν πολύ γρήγορα πριν ο καπνός έχει την ευκαιρία να γεύση το κρέας. Εάν έχετε μικρά πόδια βάτραχου, συνιστούμε τη συνταγή μας στη σχάρα βάτραχου αντί να προσπαθήσουμε να τα καπνίζουμε. Ο καπνός στα πόδια του βάτραχου σας, σε συνδυασμό με τα καρυκεύματα, να κάνει αυτό μια λεπτότητα που θα θελήσετε να δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Μη διστάσετε να προσαρμόσετε το τρίψιμο του καρυκεύματος σας στις προτιμήσεις σας ή με ό, τι έχετε στην κουζίνα σας. Το Cajun ή τα πικάντικα καρυκεύματα πάνε καλά με τα πόδια καπνιστών βατράχων.

Ingredients

12+ Νωποί ταυροβάτραχοι

Νερό άλμης

Τρίψτε ή τρίψτε με σκόρδο και βότανα της επιλογής σας. Το ιδανικό είναι το τρίψιμο για κοτόπουλο, αλλά θα μπορούσε να είναι και ένα ήπιο τρίψιμο χοιρινού κρέατος

Το Creole Butter του Tony Cachere

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 κουταλάκι του γλυκού Worcester

Preparation

Αφού προετοιμαστούν τα πόδια, αφαιρέσετε το δέρμα και αφαιρέσετε από το σώμα, άλμη σε θαλασσινό νερό για τουλάχιστον 2 ώρες, έως και 24 ώρες.

Αλλάξτε το νερό άλμης μετά τα πρώτα 30 λεπτά. Μόλις είστε άνετοι με την ώρα της άλμης, μαρινάρετε τα βατραχοπόδαρα σε ένα μείγμα από βούτυρο κρεόλ, ελαιόλαδο, τρίψτε και τυχόν πρόσθετα μπαχαρικά για 2-4 ώρες.

Ρυθμίστε τον καπνιστή στους 225 F με ξύλο μηλιάς.

Καπνίζετε για 3-4 ώρες ή μέχρι να πέσει το κρέας από τα κόκαλα.

Απολαμβάνω!