Plate of smoked Cornish game hen

Καπνιστό Κορνουάτες



Αυτή η συνταγή κάνει ένα τέλειο ειδικό δείπνο για μια μικρή οικογένεια. Ή μπορείτε να το προετοιμάσετε όταν θέλετε να προσθέσετε ένα άγγιγμα κομψότητας στο δείπνο σας. Θα χρησιμοποιήσετε κοινά μπαχαρικά, που πιθανότατα έχετε στη διάθεσή σας, για να δημιουργήσετε μια νόστιμη εναλλακτική λύση για το ψητό κοτόπουλο ή την Τουρκία. Είναι μια απλή συνταγή που δεν απαιτεί μαρινάρισμα, και τα μικρότερα πουλιά θα μαγειρεύουν γρηγορότερα από το κοτόπουλο ή την γαλοπούλα επίσης.

Ingredients

2 κότες θηραμάτων Κορνουάλης

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λιωμένο

1 κουταλιά της σούπας αλάτι

2 κουταλιές της σούπας μαύρο πιπέρι

1 κ.σ βασιλικός

1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη

1 κγ θυμάρι

1 κουταλάκι του γλυκού καγιέν

Μπισκότα Bradley Smoker Hickory

Preparation

Στεγνώστε τις κότες θηραμάτων Cornish και τις τρίψτε με βούτυρο.

Συνδυάστε τα μπαχαρικά και τρίψτε όλα τα πουλιά.

Τρέξτε τον καπνιστή με μπισκότα ινδικού (πακ) στους 275°F μέχρι να επιτευχθεί εσωτερική θερμοκρασία 180°F.

Σερβίρετε αμέσως με τα συνοδευτικά που επιθυμείτε.