Smoked Bison Meatballs and Butternut Squash Soup

Καπνιστό Bison Meatballs και σούπα σκουός



Πυροβολήστε τον καπνιστή, τον χρόνο της σούπας! Αυτή είναι μια από αυτές τις συνταγές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κυριολεκτικά ως βάση και να παίξετε μαζί του από εκεί. Θεωρώ ότι η προσθήκη άγριων πρωτεΐνης και απόθεμα σε αυτό, προσθέτει πραγματικά στο βάθος και το σώμα της γεύσης. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό που θέλετε, αλλά μου αρέσει πολύ το bison με αυτό. Η γλυκύτητα του Bison παίζει καλά με το κολοκύθα και το μήλο που χρησιμοποιείται εδώ!

Ingredients

1 κολοκυθάκια νεραγκούλα (κάθε κολοκυθάκι θα κάνει) - ξεσποριασμένη και ξεφλουδισμένη

1 κίτρινο πνιόν - ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους

1 Μήλο - ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους

1 Μεγάλα καρότα - καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους

2 σκελίδες σκόρδο – θρυμματισμένες

1 Whole Birds Eye Chili – αφαιρέθηκε το στέλεχος

1 κουταλιά της σούπας κύμινο σε σκόνη

1 κουταλιά της σούπας φρέσκο θυμάρι

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

4 φλιτζάνια ζωμό βίσωνας ή οτιδήποτε άλλο απόθεμα θέλετε να χρησιμοποιήσετε

3-4 Λουκάνικο Bison – αφαιρείται το περίβλημα και κόβεται σε ίσα κομμάτια

Γαρνίρισμα – Ψημένο κουκουνάρι, φρέσκα φρυγανισμένα κρουτόν, τηγανητό φασκόμηλο, ελαιόλαδο

Preparation

Ξεκινήστε το Bradley Smoker σας στους 320ºF (160ºC) και βάλτε τις μπίρες σας!

Βάλτε όλα τα έτοιμα λαχανικά σας σε ένα ράφι ή δύο και αφήστε τα στην άκρη. Κόψτε το λουκάνικο βίσωνα σε ίσα κομμάτια, αφαιρώντας το περίβλημα και με τα χέρια σας πλάθετε σε μπαλάκια. Τοποθετήστε τα κεφτεδάκια σε μια σχάρα. Μόλις ο καπνιστής είναι σε θερμοκρασία, προσθέστε τις σχάρες σας και αφήστε το να ψηθεί για περίπου 30-40 λεπτά. Η εσωτερική θερμοκρασία του κεφτέ πρέπει να είναι περίπου 150-155ºF. Αφαιρέστε από το καπνιστή και αφήστε το να κρυώσει.

Σε μια κατσαρόλα, προσθέστε το ζωμό σας και όλα τα καπνιστά λαχανικά. Αφήνουμε να σιγοβράσει και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.

Χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ Immersion, χτυπήστε το μέχρι να γίνει εντελώς λείο. Αυτό θα διαρκέσει μερικά λεπτά. Εάν το πιάτο του πουρέ γίνει λίγο πηχτό, προσθέστε μια πινελιά Stock για να το αραιώσετε στην υφή που αναζητάτε!

Προσθέστε το καρύκευμα και τη γεύση σας. Προσαρμόστε ανάλογα. Προσθέστε τους κεφτέδες βίσωνας σας!

Σερβίρετε με τη γαρνιτούρα της επιλογής σας.

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ!!!

Συνταγή από: Cory Walby – Κουζίνα δοκιμής το βράδυ του Σαββάτου