Smoked Lamb with Bourbon Onion Coulée

Καπνιστό Αρνάκι με κρεμμύδι bourbon coulée



Ingredients

10 με 12 μπουτάκια αρνιού

Μαρινάδα:

120 ml (4 oz) μπέρμπον

420 ml (14 oz) κόκκινο κρασί

15 ml (1 κουταλιά της σούπας) ψιλοκομμένο σκόρδο

30 ml (2 κουταλιές της σούπας) κάθε δεντρολίβανο, χοντροτριμμένο μαύρο πιπέρι και αλάτι.

Bourbon Onion Coulée:

6 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες

60 ml (1/4 γ) ελαιόλαδο

30 ml (2 κουταλιές της σούπας) μαύρο πιπέρι

120 ml (1/2 γ) μπέρμπον

Preparation

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάδας.

Τοποθετούμε τα κότσια αρνιού σε μια κατσαρόλα και περιχύνουμε με τη μαρινάδα τα κότσια του αρνιού.

Σκεπάζουμε και γυρνάμε κατά διαστήματα να μπουν στο ψυγείο για 24 ώρες.

Αφαιρέστε τα κότσια αρνιού από τη μαρινάδα και τοποθετήστε τα σε λαδωμένα σχάρες καπνιστών.

Μέθοδος καπνίσματος:

Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους 110°C (225°F).

Χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Maple καπνίζετε/μαγειρεύετε για περίπου 4 ώρες, ανάλογα με τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες.

Bourbon Onion Coulée:

Σε μια μικρή κατσαρόλα με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, σοτάρουμε τα κρεμμύδια σε μια φωτιά σε μέτρια φωτιά.

Όταν τα κρεμμύδια αρχίσουν να μαλακώνουν, προσθέστε το μπέρμπον και σιγοβράστε, ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια.