How to make Smoked Venison Ham

Πώς να κάνετε καπνιστό Κουδούνι



Αυτό το νόστιμο καπνιστό ζαμπόν θα είναι η ζωή σε όλα τα πάρτι! Με διαφορετικά συστατικά, αυτό το καπνιστό ζαμπόν είναι κάτι που δεν θέλετε να χάσετε.

Ingredients

Οπίσθια ελαφίνα whitetail

3 τσάντες HuntChef Ham Kit

5-6 μπισκότα

Preparation

Πάρτε τις σακούλες με το κιτ ζαμπόν και ρίξτε το σε μια μεγάλη μπανιέρα με χλιαρό νερό, συνεχίστε να προσθέτετε το ζαμπόν σας στη μπανιέρα.

Πάρτε μια κοφτερή βελόνα σύριγγας και φέρτε το μείγμα του κιτ νερού και ζαμπόν και εγχύστε το στο ζαμπόν, συνεχίστε να το κάνετε πολλές φορές.

Βγάλτε το ζαμπόν σας και βάλτε το σε ένα μεγάλο κυλινδρικό μπολ, ρίξτε στην άλμη σας νερό με το ζαμπόν και προσθέστε 1 λίτρο πάγου.

Βάλτε το μείγμα ζαμπόν και άλμης στο ψυγείο για πέντε ημέρες.

Βγάλτε το μείγμα ζαμπόν και άλμης και βάλτε το σε μια σχάρα και αφήστε το να καθίσει στη σχάρα για μια μέρα.

Τοποθετήστε το ζαμπόν σας στο καπνιστή Bradley P-10. Βάλτε τη θερμοκρασία για 225ºF (107ºC) και ανοίξτε τους αεραγωγούς για τις πρώτες 3,5 ώρες.

Κλείστε τους αεραγωγούς για την τελευταία 1,5 ώρα.

Βγάλτε το ζαμπόν σας, κόψτε το και απολαύστε το!

Συνταγή από: HuntChef- HuntChef