How to Make Smoked Bacon Venison Hamburgers

Πώς να κάνετε καπνιστό Χάμπουργκερ μπέικον



Ετοιμαστείτε να απολαύσετε τις τολμηρές γεύσεις αυτών των εντυπωσιακών καπνιστών μπιφτέκι μπέικον. Μαριναρισμένο όλη τη νύχτα σε ένα ειδικό μείγμα, το κρέας χάμπουργκερ του λαβράκι είναι γεμάτο με αλμυρό μπέικον, πνιγμένο σε σάλτσα μπάρμπεκιου (προσθέστε μερικές πιπεριές jalapeno για ένα επιπλέον λάκτισμα), στη συνέχεια καπνίστε με εξειδίκευση στους 300ºF. Καθώς το τυρί λιώνει πάνω από τα τέλεια μαγειρεμένα κομμάτια, θα αντιμετωπίσετε ένα burger που είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας.

Ingredients

1 λίβρα κρέας χάμπουργκερ ελαφιού μαριναρισμένο όλη τη νύχτα

Κομμάτια μπέικον

σάλτσα μπάρμπεκιου

Τυρί

Preparation

Προσθέστε 2-3 κομμάτια μπέικον πάνω από το χάμπουργκερ ελαφιού σας.

Προσθέστε σάλτσα BBQ σε κάθε μπιφτέκι. (Προσθέστε πιπεριές jalapeno, αν θέλετε περισσότερη κλωτσιά στο μπιφτέκι σας).

Τοποθετήστε τα μπιφτέκια σας σε μια σχάρα και τοποθετήστε τα στο καπνιστή και καπνίστε τα στους 300 F (149 C) και ρυθμίστε το χρονόμετρο για το μισό χρόνο.

Μόλις γίνουν τα μπιφτέκια, βάζουμε από πάνω μια δυο φέτες τυρί και κλείνουμε το καπνιστό και αφήνουμε το τυρί να λιώσει.

Μόλις λιώσει το τυρί, βγάλτε τα μπουρεκάκια σας και απολαύστε!

Συνταγή από: Ουέιντ Μίντλετον