How to Make Jalapeno Smoked Venison Backstrap

Πώς να καπνίσετε jalapeno Καταδίκες



Ετοιμαστείτε για μια γεμάτη γεύση με αυτά τα ακαταμάχητα τσιμπήματα από μπέρκισμα που είναι τυλιγμένα με μπέικον. Μαριναρισμένο σε χυμό jalapeño για ένα επιπλέον λάκτισμα, το τρυφερό backstrap είναι γεμάτο με κρεμώδες τυρί jalapeño, γεμάτο με τεμαχισμένες jalapeños, και εξειδικευμένα τυλιγμένα στο μπέικον. Καπνιστό στην τελειότητα στον καπνιστή Bradley, αυτά τα τσιμπήματα είναι ένα μείγμα καπνιστών, πικάντικων και αλμυρών γεύσεων που θα σας επιστρέψουν για περισσότερα.

Ingredients

Μαρινάρετε το backstrap σε χυμό jalapeño

Τυρί κρέμα Jalapeño

Μπέικον

Preparation

*Πριν φτιάξετε αυτήν τη συνταγή, μαρινάρετε το λουράκι ελαφιού σας σε χυμό jalapeno*

Απλώστε το μαριναρισμένο λουράκι πλάτης σας και προσθέστε μέσα μια κουταλιά γεμάτη τυρί κρέμα jalapeno.

Πάνω από το τυρί κρέμα βάζουμε 2 κομμάτια jalapenos σε φέτες και διπλώνουμε το κρέας μέχρι να κλείσει.

Τυλίξτε το backstrap, το τυρί κρέμα και το μείγμα jalapeno σε μπέικον και βάλτε μέσα μια οδοντογλυφίδα.

Τοποθετήστε τα περιτυλίγματα μπέικον στο καπνιστή Bradley για 2½ ώρες, στους 320ºF (160ºC).

Μόλις γίνουν, βγάλτε τα και απολαύστε τα!

Συνταγή από: Ουέιντ Μίντλετον