Smoked Slow Bear on plate served with fresh vegetables and other sides

Αργός καπνιστό Αρκούδα Συνταγή



Αυτή η συνταγή προέρχεται από το φοβερό Amanda Lynn Mayhew. Είναι ένας από τους κορυφαίους θηλυκούς κυνηγούς της βιομηχανίας και τον οικοδεσπότη του Just Hunt. Και ένας ενθουσιώδης καπνιστής Bradley.

Ingredients

2 λίβρες ψητό αρκουδάκι, κομμένο και κομμένο σε μήκη ½ ίντσας

Αλμη:

1 Φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

½ φλιτζάνι σάλτσα σόγιας

½ φλιτζάνι νερό

2 κουταλιές της σούπας αλάτι kosher

Μπισκετάκια με γεύση Bradley – Hickory

Preparation

Συνδυάστε όλα τα υλικά για την άλμη σε ένα μεγάλο μπολ και βάλτε το κομμένο και κομμένο ψητό αρκούδα στο μείγμα.

Σκεπάζουμε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για έως και 8 ώρες.

Βγάλτε τις φέτες ψητού αρκούδας από την άλμη και στεγνώστε τις.

Ρυθμίστε το Bradley Smoker στους 285°F και καπνίστε για 6-8 ώρες (ή μέχρι να επιτευχθεί εσωτερική θερμοκρασία 165°F) χρησιμοποιώντας μπισκότα Bradley Hickory Flavor.

Σερβίρετε με φρέσκα λαχανικά ή πλευρές και απολαύστε αυτό το τρυφερό και ζουμερό αργό καπνιστό αρκουδάκι με μια νότα γλυκύτητας.

Συνταγή από: Amanda Lynn Mayhew