Κρέας ελαφιού Συνταγή καπνιστών φασολιών
Ψάχνετε να αλλάξετε το παιχνίδι BBQ; Η συνταγή των καπνιστών φασολιών μας είναι ένα must-try! Προσφορά κομματιών λαχανικών ανακατεύονται με τέλεια καπνιστά φασόλια για ένα πιάτο που είναι πλούσιο, γευστικό και βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει.
Ingredients
250 ml (1 γ) ελαφιού κομμένο σε κύβους (Σημείωση: Άλλα κρέατα, όπως βοδινό ή χοιρινό μπορούν να αντικατασταθούν)
6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
500 γραμμάρια (1 λίβρα) μαγειρεμένα φασόλια
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
15 ml (1 κουταλιά της σούπας) σάλτσα Worcestershire
15 ml (1 κουταλιά της σούπας) μουστάρδα Dijon
5 ml (1 κουταλάκι του γλυκού) τσίλι σε σκόνη (περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με το γούστο σας)
250 Ml (1 γ) κέτσαπ
65 Ml (¼ γ) καστανή ζάχαρη
125 Ml (½ γ) μελάσα
Preparation
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
Αδειάζετε σε γυάλινο ή κεραμικό ταψί 23 εκ. x 33 εκ. (9″x13″).
Μέθοδος καπνίσματος:
Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους 105°C (225°F).
Τοποθετήστε το ταψί στο Bradley Smoker στην επάνω σχάρα.
Χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση πεκάν, μαγειρέψτε/καπνίστε για περίπου 3 έως 4 ώρες.
Ανακατεύουμε μία φορά κάθε ½ ώρα για την πρώτη 1½ ώρα. Μπορεί να θέλετε να απενεργοποιήσετε τη γεννήτρια καπνού μετά την πρώτη 1½ ώρα, αλλά συνεχίστε να μαγειρεύετε το μείγμα των φασολιών.
Για να εξυπηρετήσει:
Λίγο περισσότερο χρειάζεται από μια πράσινη σαλάτα και ένα ψωμί με κρούστα ή ψωμί καλαμποκιού για να πιείτε τους χυμούς των καπνιστών φασολιών ελαφιού σας.