Venison Smoked Beans Recipe

Κρέας ελαφιού Συνταγή καπνιστών φασολιών



Ψάχνετε να αλλάξετε το παιχνίδι BBQ; Η συνταγή των καπνιστών φασολιών μας είναι ένα must-try! Προσφορά κομματιών λαχανικών ανακατεύονται με τέλεια καπνιστά φασόλια για ένα πιάτο που είναι πλούσιο, γευστικό και βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει.

Ingredients

250 ml (1 γ) ελαφιού κομμένο σε κύβους (Σημείωση: Άλλα κρέατα, όπως βοδινό ή χοιρινό μπορούν να αντικατασταθούν)

6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες

500 γραμμάρια (1 λίβρα) μαγειρεμένα φασόλια

1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

15 ml (1 κουταλιά της σούπας) σάλτσα Worcestershire

15 ml (1 κουταλιά της σούπας) μουστάρδα Dijon

5 ml (1 κουταλάκι του γλυκού) τσίλι σε σκόνη (περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με το γούστο σας)

250 Ml (1 γ) κέτσαπ

65 Ml (¼ γ) καστανή ζάχαρη

125 Ml (½ γ) μελάσα

Preparation

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.

Αδειάζετε σε γυάλινο ή κεραμικό ταψί 23 εκ. x 33 εκ. (9″x13″).

Μέθοδος καπνίσματος:

Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους 105°C (225°F).

Τοποθετήστε το ταψί στο Bradley Smoker στην επάνω σχάρα.

Χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση πεκάν, μαγειρέψτε/καπνίστε για περίπου 3 έως 4 ώρες.

Ανακατεύουμε μία φορά κάθε ½ ώρα για την πρώτη 1½ ώρα. Μπορεί να θέλετε να απενεργοποιήσετε τη γεννήτρια καπνού μετά την πρώτη 1½ ώρα, αλλά συνεχίστε να μαγειρεύετε το μείγμα των φασολιών.

Για να εξυπηρετήσει:

Λίγο περισσότερο χρειάζεται από μια πράσινη σαλάτα και ένα ψωμί με κρούστα ή ψωμί καλαμποκιού για να πιείτε τους χυμούς των καπνιστών φασολιών ελαφιού σας.