Καπνιστό Meatloaf moose Συνταγή
Εάν δεν έχετε ήδη πειστεί ότι θα πρέπει να πάρετε το κυνήγι του Moose, πρόκειται να τοποθετήσετε πάνω από την άκρη. Για πολλούς, φέρνοντας στο σπίτι ένα μεγάλο bull moose είναι μια ευκαιρία μια φορά στη ζωή.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν το κυνήγι του Moose είναι ότι είναι τεράστιες, πράγμα που εξηγεί γιατί είναι το πιο περιζήτητο ζώο μεγάλου παιχνιδιού στην Αλάσκα. Η συγκομιδή μιας μούχας σημαίνει ότι έχετε κάπου μεταξύ 500-700 λίβρες κρέατος στα χέρια σας, για να μην αναφέρουμε βαριά κέρατα.
Αυτό είναι πολύ κρέας για να πάτε σε ένα βαθύ πάγωμα, πράγμα που σημαίνει ότι θα τρώτε moose αρκετά τακτικά. Αν δεν βγάζετε μερικά από αυτά τα νόστιμα κρέατα σε έναν φίλο που βοήθησε να μεταφέρει αυτό το τεράστιο πράγμα από τα βουνά!
Ingredients
2 λίβρες αλεσμένη άλκη
1 Μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ πιπεριά ψιλοκομμένη
½ φλιτζάνι ξερό ψίχα ψωμιού
2 κουταλάκια του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο φασκόμηλο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι Kosher
2 κουταλάκια του γλυκού σάλτσα Worcestershire
½ φλιτζάνι κέτσαπ
2 αυγα
½ φλιτζάνι γάλα
Preparation
Προθερμάνετε το Bradley σας στους 250°F. Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μπισκότα μεσκίτ ή δρυός.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα παρακάτω υλικά και ανακατεύουμε καλά με γυμνά χέρια. Σε ένα ταψί με ψηλές πλευρές βάζετε τη φραντζόλα και σχηματίζετε το κατάλληλο καρβέλι.
Καπνίζετε για 1 ώρα, στη συνέχεια βγάζετε τη φρυγανιά και τη χωρίζετε από το ταψί. Σε αυτό το σημείο, το κρεατοφαγάκι θα μπορεί να σταθεί μόνο του. Τοποθετήστε το κρέας σε μια σχάρα καπνιστών, η οποία θα επιτρέψει στον καπνό να εμποτίσει το κρέας από κάτω.
Καπνίστε για επιπλέον 2 ώρες. Βεβαιωθείτε ότι η εσωτερική θερμοκρασία φτάσει τους 160°F πριν το κόψετε και το σερβίρετε.