Ground Teriyaki Venison Jerky Recipe

Καπνιστό έδαφος teriyaki Κούτσουρο Συνταγή



Ιστορικά, το κρέας που τρέχει ήταν το κύριο μέσο διατήρησης πριν από την ψύξη. Το True Jerking είναι αποξηραμένο κρέας, το οποίο είχε προηγουμένως ξεπεράσει σε ένα βαρύ διάλυμα αλατιού. Στην πραγματικότητα, η λέξη «jerk» προέρχεται από την παλιά ισπανική λέξη «charqui» που σημαίνει αποξηραμένο κρέας.

Ingredients

1 κιλό (2 λίβρες) αλεσμένου ελαφιού

30 ml (2 κουταλιές της σούπας) επιτραπέζιο αλάτι

30 ml (2 κουταλιές της σούπας) καστανή ζάχαρη

60 ml (4 κουταλιές της σούπας) σάλτσα teriyaki

Προαιρετικά καρύκευμα πιπέρι

Preparation

Χρησιμοποιώντας τα χέρια σας, ανακατέψτε όλα τα υλικά στον κιμά ομοιόμορφα και επιμελώς.

Τοποθετούμε στο ψυγείο όλη τη νύχτα.

Το επόμενο πρωί, χρησιμοποιώντας ένα σπαστό πιστόλι ή τυλίγοντας το κρέας σε λωρίδες πάχους όχι μεγαλύτερου από 3/16′, απλώστε το σε λαδωμένα ταψιά καπνιστών.

Μέθοδος καπνίσματος:

Τοποθετήστε το στο Bradley Smoker, χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Special Blend. Με τη θερμοκρασία όχι μεγαλύτερη από 55°C έως 65°C (140°F έως 150°F), καπνίστε για περίπου 4 ώρες. Μην τοποθετείτε νερό στο δοχείο σταγόνας και βεβαιωθείτε ότι ο αποσβεστήρας στο επάνω μέρος του Bradley Smoker είναι ορθάνοιχτος.

Για να εξυπηρετήσει:

Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί "ελαφρύ" σπασμωδικό, καθώς δίνει τη γεύση του jerky χωρίς όλο το αλάτι. Σερβίρετε ως ορεκτικό ή σνακ. Θα είναι λαστιχωτό όπως το παραδοσιακό jerky.

Αντικαταστήστε οποιοδήποτε κιμά κόκκινο κρέας, όπως βοδινό ή βουβάλι για το ελάφι.