Smoked And Grilled Venison Burger Recipe

Καπνισμένο και ψητό στη σχάρα Μπιφτέκι Συνταγή



Ψάχνετε για μια νόστιμη συστροφή στο κλασικό χάμπουργκερ σας; Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή Burger Burger Ground! Διαμορφωμένο με το χέρι και καρυκεύματα με κρεμμύδια, μουστάρδα και αλάτι, αυτά τα μπιφτέκια καπνίζονται στον καπνιστή Bradley με Hickory Bisquettes και στη συνέχεια τελειώνουν στη σχάρα για ένα ζουμερό, γευστικό μπιφτέκι. Κορυφή με καπνιστά κρεμμύδια, μανιτάρια, cheddar ή monterey jack τυρί, μπέικον, και τα αγαπημένα σας hamburger toppings για ένα υπέροχο γεύμα.

Ingredients

500 G (1 λίβρα) κιμά ελαφιού (ή αντικαταστήστε οποιοδήποτε κιμά)

1 μεσαίου μεγέθους ψιλοκομμένο κρεμμύδι

15 ml (1 κουταλιά της σούπας) αλάτι

15 ml (1 κουταλιά της σούπας) μουστάρδα

Πιπέρι για γεύση

1 Αυγό

Preparation

Χτυπάμε το αυγό σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Προσθέστε το κρέας, το αλάτι και τα κρεμμύδια.

Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί πολύ καλά.

Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 με 2 ώρες αφήνοντας το κρέας να σφίξει.

Βγάζουμε από το ψυγείο και σχηματίζουμε στο χέρι 5 με 6 μπιφτέκια χάμπουργκερ ίσου μεγέθους.

Τοποθετήστε σε λαδωμένα σχάρες Bradley Smoker και πασπαλίστε με πιπέρι για γεύση.

Μέθοδος καπνίσματος:

Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους 90°C (200°F).

Χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Hickory, τοποθετήστε σχάρες με μπιφτέκια στο Bradley Smoker και μαγειρέψτε/καπνίστε για ¼ προς την ½ μιας ώρας.

Αφαιρέστε από το Bradley Smoker και τοποθετήστε το σε ζεστό γκριλ για να ολοκληρώσετε το μαγείρεμα.

Σερβίρισμα:

Για περαιτέρω γευστικές απολαύσεις:

Καπνίζετε φέτες κρεμμυδιού και μανιτάρια δίπλα στα μπιφτέκια.

Γαρνίρετε με τυρί τσένταρ ή τζακ Monterey, μπέικον αν θέλετε και τα αγαπημένα σας συμπληρώματα χάμπουργκερ, όπως ντομάτες ή μαρούλι.

Σερβίρετε μέσα σε μεγάλα ψωμάκια χάμπουργκερ ή σε πλάκες ψητού σκορδόψωμου. Αυτό θα είναι το πιο νόστιμο, πιο ζουμερό παιχνίδι μπιφτέκι ποτέ!