Καπνιστό Αρκούδα jambalaya Συνταγή
Αφού βγείτε από το ψητό σας από τον καπνιστή, είστε έτοιμοι να προετοιμάσετε αυτή τη συνταγή καπνιστών αρκούδων Jambalaya. Θα πάρει μια τρυφερή και ζουμερή υφή που λιώνει στο στόμα σας.
Αυτή η συνταγή προέρχεται από το φοβερό Amanda Lynn Mayhew. Είναι ένας από τους κορυφαίους θηλυκούς κυνηγούς της βιομηχανίας, τον οικοδεσπότη του Just Hunt και έναν ενθουσιώδη καπνιστή Bradley.
Ingredients
1 Lb ψητό αρκούδα, κομμένο σε φέτες (καπνισμένο για 5 ώρες χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Hickory)
4 φλιτζάνια καρότα κομμένα σε φέτες
½ φλιτζάνι πράσινα κρεμμυδάκια
½ φλιτζάνι σχοινόπρασο
4 φλιτζάνια ρύζι
½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο λευκό κρεμμύδι
5 φλιτζάνια ζωμό βοδινού
Preparation
Αφού βγει το ψητό αρκούδας από τον καπνιστή (συνταγή εδώ), τοποθετήστε το σε αργή κουζίνα για 4 ώρες σε υψηλή θερμοκρασία, για να πάρει μια τρυφερή και ζουμερή υφή που λιώνει στο στόμα σας.
Τοποθετήστε το λευκό κρεμμύδι, τα καρότα και ½ φλιτζάνι ζωμό βοείου κρέατος σε ένα τηγάνι με το καπάκι και σιγοβράστε μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε το κρέας αρκούδας, το ρύζι και τον υπόλοιπο ζωμό βοδινού. Αφήνουμε να σιγοβράσουν για περίπου 35 λεπτά ή μέχρι να στεγνώσουν όλα τα υγρά.
Πασπαλίστε τα πράσινα κρεμμυδάκια και το σχοινόπρασο πάνω από το έτοιμο πιάτο. Πασπαλίστε φρέσκα ελατήρια μαϊντανού πάνω από το jambalaya για την παρουσίαση, αν θέλετε.
Συνταγή από: Amanda Lynn Mayhew