alt="grilled venison recipe"

Καπνιστό Καταδίκες (Loin) συνταγή



Ανάλογα με το πόσο γεύση καπνού θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δίσκο της δικής σας επιθυμίας. Χρησιμοποίησα το Hickory. Ξεκινήστε τη γεννήτρια καπνιστών. Κλείστε την πόρτα και βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία ανεβαίνει σε περίπου 200ºF.

Τοποθετήστε το πίσω ιμάντα στο κάτω ράφι του καπνιστή Bradley με το τηγάνι νερού στο διαχύτη θερμότητας, γεμάτο νερό.

Μετά από περίπου 3½ ώρες στον καπνιστή, ελέγξτε τη θερμοκρασία του κρέατος. Οι 160ºF θα καταστήσουν ένα μέσο πολύ νόστιμο και τρυφερό κομμάτι κρέατος.

Απολαμβάνω!

Ingredients

3 φλιτζάνια χυμό μήλου ή μηλίτη μήλου (όχι ξύδι)

3 έως 5 ουγγιές ρούμι ή μπέρμπον

Τρίψιμο:

3 κουταλιές της σούπας κόκκους σκόρδου ή 3 ή 4 σκελίδες σκόρδο θρυμματισμένες και ψιλοκομμένες

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη

2 κουταλάκια του γλυκού νιφάδες κόκκινης πιπεριάς ή ένα καλό μείγμα πιπεριών

2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι καρυκευμένο (αλάτι και μπαχαρικό σύμφωνα με το γούστο σας)

1 έως 2 λίβρες μπέικον σε χοντρές φέτες

Preparation

Τοποθετήστε το λουρί πλάτης σε μια σακούλα με φερμουάρ γαλόνι και μετά προσθέστε χυμό μήλου και ρούμι. Κλείστε τη σακούλα και ανακινήστε το περιεχόμενο. Στη συνέχεια το βάζουμε στο ψυγείο για 2 με 3 ώρες. Η διανυκτέρευση είναι επίσης εντάξει!

Ανακατέψτε τα μπαχαρικά και αφήστε τα στην άκρη για ένα τρίψιμο πριν καπνίσετε.

Όταν είστε έτοιμοι για κάπνισμα (Καπνιστής προθερμασμένος στους 200ºF) αφαιρέστε το πίσω λουράκι από τη σακούλα και στραγγίστε το σε ένα σουρωτήρι.

Στεγνώστε τα με μια χαρτοπετσέτα και τοποθετήστε τα σε ένα πιάτο ή φύλλο μαγειρέματος, τρίψτε το μείγμα μπαχαρικών πάνω από την επιφάνεια του πίσω ιμάντα, καλύπτοντας εντελώς.

Τυλίξτε εντελώς με μπέικον στερεώνοντας με οδοντογλυφίδες.