Smoked Merguez Recipe
Merguez is a Spicy Jewish Lamb Sausage. Learn here how to prepare it in a few steps and then smoke them with Oak bisquettes.
Ingredients
1 λίβρα αρνίσια σπάλα
3 Οζ λίπος βοείου κρέατος
1 κουταλιά της σούπας αλάτι kosher
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
¼ κουταλάκι του γλυκού νιφάδες πιπεριάς
2 κουταλάκια του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
1 κουταλιά της σούπας κρύο κόκκινο κρασί
Περίβλημα αρνιού
Μπισκετάκια Γεύσης Bradley – Δρυς
Preparation
Μουλιάζουμε το περίβλημα του αρνιού σε γλυκό νερό για 30 λεπτά.
Τρίβουμε το κρέας μαζί χοντροκομμένο.
Συνδυάστε τον κιμά με τα καρυκεύματα και το κρασί και ανακατέψτε μαζί σε ένα μίξερ σιγά σιγά, με το εξάρτημα κουπιών.
Τοποθετήστε το μείγμα του κρέατος στο ψυγείο ενώ συναρμολογείτε τη γέμιση για λουκάνικα.
Περάστε γλυκό νερό μέσα από το περίβλημα.
Γεμίζουμε το λουκάνικο στη θήκη και δένουμε την άκρη.
Στρίψτε σε συνδέσμους και τρυπήστε τυχόν τσέπες αέρα με μια αποστειρωμένη καρφίτσα.
Κρεμάστε το λουκάνικο στο καπνιστή. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το καπνιστή και ανεβάστε τη θερμοκρασία αργά.
Καπνίζετε στους 160°F με μπισκότα με γεύση δρυός για 2-4 ώρες ή μέχρι να επιτευχθεί εσωτερική θερμοκρασία 150°F.
Συνταγή: Lena Clayton