Smoked Lamb Chops Recipe

Καπνιστό Παϊδάκια Συνταγή



Μην εκφοβίζετε από το αρνί. Αυτά είναι εύκολα και απολύτως νόστιμα και ένα από τα πιο γευστικά κομμάτια του αρνιού. Όταν καπνίζεται, εξισορροπεί πραγματικά την παραδοσιακή γεύση.

Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή καπνιστών αρνιού. Πολλοί άνθρωποι θα πουν το Lamb είναι καλύτερα ζεστό και γρήγορο σε μια σχάρα. Αν και συμφωνώ με αυτό, δεν συμφωνώ ότι δεν είναι υποψήφιος για το μαγείρεμα σε έναν καπνιστή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συνταγή σε ψητά και μπριζόλες αρνιού με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ingredients

Μαρινάδα:

4 Μεγάλα ασκαλώνια

4 σκελίδες σκόρδο

2 κουταλάκια του γλυκού δεντρολίβανο

1 πιπεριά Serrano - με σπόρους

¾ Γ ελαιόλαδο

2 κουταλιές σκασμένο μαύρο πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού αρκεύθου

1 κουταλάκι του γλυκού τρίψτε μπαχαρικά

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού

Χυμός από ½ πορτοκάλι

Τρίψιμο αρνιού:

0,25 C πάπρικα

0,25 C σκόνη σκόρδου

5 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι σε σκόνη

1 κ.σ άλας

1 κ.σ μαύρο πιπέρι

1 κ.σ ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο

1 κ.σ ΣΟΦΌΣ

1 κ.σ θυμάρι

1 Τ ντομάτα καπνιστή

1 κ.σ Guajillo chile

1 κ.σ Πασιλά τσίλι

1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο

1 κουτ τζίντζερ

1 κουτ γαρύφαλλο μπαχαρικό

1 κουτ Κύμινο

½ κουτ άρκευθος

Preparation

Κολλήστε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και χτυπήστε τα. Χρησιμοποιώ γουδί και γουδοχέρι, αλλά ένα FP λειτουργεί μια χαρά. Καλύψτε το κρέας με τη μαρινάδα και αφήστε το να καθίσει τουλάχιστον δύο ώρες, κατά προτίμηση όλη τη νύχτα.

Βγάζουμε το κρέας από τη μαρινάδα και το ψήνουμε σε πολύ ζεστό γκριλ ή μαντεμένιο τηγάνι.

Προθερμάνετε τον καπνιστή σας στην υψηλότερη δυνατή θερμοκρασία. Το δικό μου το παίρνω μέχρι περίπου 250ºF με γεμάτο καπνό. Βάλτε το κρέας και μαγειρέψτε το μέχρι να γίνει μέτριο. Μου αρέσουν περίπου 130 - 135ºF εσωτερικό, αλλά αυτό θα διαφέρει ανάλογα με τη γεύση και την κοπή του κρέατος (τα μεγάλα ψητά θα πρέπει να βγαίνουν λίγο νωρίτερα λόγω υπέρβασης της θερμοκρασίας).

Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα στεγνό τρίψιμο. Μπορείτε να αντικαταστήσετε ή να αφήσετε έξω οποιοδήποτε από τα δυσεύρετα συστατικά, όπως οι καπνιστές ντομάτες. Μην ανησυχείτε για αυτό το κομμάτι, απλώς διασκεδάστε και πειραματιστείτε λίγο.