boar pepperoni

Καπνιστό πικάντικο Πεπερόνι Συνταγή ραβδιών



Αυτή είναι μια πολύ νόστιμη παραλλαγή της αρχικής μου συνταγής Pepperoni Sticks. Είναι ένα μεγάλο μεταξύ σνακ. Καπνίστε τους το Σαββατοκύριακο και θα έχετε μια ολόκληρη εβδομάδα από πεπερόνι ραβδιά για να προσβλέπουμε, όπως το μεσημεριανό και το πρωινό σνακ. Είναι αρκετά εύκολο να γίνει.

Επίσης, τα πικάντικα μπαστούνια πεπερόνι είναι υπέροχα για να υπηρετήσουν σε ένα πάρτι. Απλά κόψτε τα σε μικρές φέτες. Σερβίρετε με μερικούς κύβους τυριού, τουρσιά και θα έχετε μια μεγάλη πιατέλα σνακ!

Ingredients

1 κιλό κρέας από σπάλα κάπρου

300 γραμμάρια μοσχαρίσιο κρέας (εγώ χρησιμοποίησα κομματάκια στιφάδο)

36 γρ αλάτι

4 g μαύρο πιπέρι

Θεραπεία 3,2 G #2

6 γρ ζάχαρη

8 γρ πάπρικα

6 G καγιέν

0,5 g νιφάδες τσίλι (περίπου ½ κουταλάκι του γλυκού)

3 G σπόροι γλυκάνισου

0,8 G Mondostart 2M καλλιέργεια

Preparation

Κόβουμε σε κύβο και στη συνέχεια αλέθουμε σε λεπτή μάζα κάπρο και μοσχάρι μαζί.

Ζυγίζουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε.

Ανακατεύουμε μαζί με το κρέας μέχρι να ομογενοποιηθούν (2-3 λεπτά σε ένα σταθερό μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα θα κάνουν το κόλπο)

Γεμίστε τα μέσα σε περιβλήματα κολλαγόνου 22 mm. Γέμισα περίπου 2 πόδια από το περίβλημα κάθε φορά και τράβηξα το περίβλημα από το γέμισμα, έκοψα την άκρη και το έστριψα σε δύο μπαστουνάκια πεπερόνι. Στη συνέχεια, δέστε το ανοιχτό άκρο έτσι ώστε να γεμιστούν σταθερά.

Ζυμώστε στους 71ºF για 72 ώρες, 85-90% υγρασία.

Κρύος καπνός για 8 ώρες στο Bradley Smoker σας με μπισκότα ουίσκι δρυός Bradley.

Στεγνώστε στους 54-60ºF, 80-85% υγρασία, για 5-7 εβδομάδες (στεγνώστε μέχρι να παρατηρήσετε απώλεια βάρους 30%) και μετά φάτε!

Απολαμβάνω!

Της Λένας Κλέιτον