Stuffed & Smoked Moose Heart Recipe

Γεμιστό και καπνιστό Moose Heart Συνταγή



Αντικαταστήστε οποιοδήποτε άλλο είδος καρδιάς που επιθυμείτε.

Ingredients

1 καρδιά άλκης (χωρισμένη κατά μήκος)

Αλάτι & πιπέρι για γεύση

500 Ml (2 γ) ψίχουλα ψωμιού ή κράκερ

125 g (¼ lb) λουκάνικο χοιρινό

65 Ml (¼ γ) ψιλοκομμένο κρεμμύδι

125 Ml (½ c) αλεύρι για όλες τις χρήσεις

65 ml (4 κουταλιές της σούπας) φυτικό λάδι

1 ml (⅛ κουταλάκι του γλυκού) πιπέρι

3 ml (½ κουταλάκι του γλυκού) φασκόμηλο

15 ml (1 κουταλιά της σούπας) μαϊντανός ψιλοκομμένος

500 Ml (2 γ) νερό

5 ml (1 κουταλάκι του γλυκού) βάση βοείου κρέατος

Preparation

Πλύνετε την καρδιά, κόψτε όλο το λίπος και αφαιρέστε τις αρτηρίες.

Μουλιάζουμε σε κρύο αλμυρό νερό για μισή ώρα.

Στραγγίζουμε και στεγνώνουμε.

Αλείψτε το εξωτερικό της καρδιάς με λάδι και πασπαλίστε όλη την καρδιά με αλάτι και πιπέρι για γεύση.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την τριμμένη φρυγανιά, το λουκάνικο, το φασκόμηλο και τον μαϊντανό.

Γεμίστε την εσωτερική κοιλότητα με το μείγμα τριμμένης φρυγανιάς και δέστε ή σουβλίστε την καρδιά ξανά μαζί.

Τυλίγουμε την καρδιά σε αλεύρι και τη σιγοψήνουμε σε ένα ζεστό τηγάνι με λάδι, μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα η καρδιά.

Μεταφέρετε την καρδιά από το τηγάνι σε μια λαδωμένη σχάρα καπνιστών.

Μέθοδος καπνίσματος:

Προθερμάνετε το Bradley Smoker στους 120°C (250°F).

Χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Hickory, τοποθετήστε τη σχάρα στο Bradley Smoker και καπνίστε/μαγειρέψτε για έως και 8 ώρες. Μπορεί να θέλετε να απενεργοποιήσετε τη γεννήτρια καπνού μετά από 4 ώρες, αλλά συνεχίστε να μαγειρεύετε.

Αν θέλουμε, φτιάχνουμε μια λεπτή σάλτσα από το υπόλοιπο αλεύρι και λαδώνουμε από το τηγάνι για να σερβίρουμε με την καρδιά.