Smoked Bear Roast Dutch Oven Recipe

Καπνιστό Αρκούδα ψητό Ολλανδική συνταγή φούρνου



Αν σας αρέσει ένα καλό κυνήγι αρκούδας του φθινοπώρου, τότε πιθανότατα έχετε μια ωραία μικρή μνήμη προσωρινής μνήμης από κρέας αρκούδας που σας περιμένει να σας περιμένει να το φάτε. Αν ναι, εδώ είναι ένας καλός τρόπος για να το χρησιμοποιήσετε με φίλους και οικογένεια.

Φυσικά, αν δεν έχετε κρέας ηλικίας αρκούδας στην κατάψυξη σας, αυτό θα σας κάνει να προσβλέπουμε στο να σάκλεις την επόμενη αρκούδα σου σε ένα συναρπαστικό κυνήγι άνοιξης!

Πριν βουτήξουμε στη συνταγή, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να σημειωθεί για το κρέας αρκούδας. Ενώ οι αρκούδες και οι χοίροι δεν σχετίζονται, το κρέας τους είναι παρόμοιο στο ότι είναι και τα δύο υψηλά σε περιεκτικότητα σε λιπαρά και περιέχουν τριχίνιση. Έτσι, όταν πρόκειται για το μαγείρεμα κρέας αρκούδας, σκεφτείτε το σαν να μαγειρεύετε χοιρινό.

Ingredients

5 λίβρες ψητό αρκούδα, κομμένο

Βασιλικός, σκόρδο, ξύδι & μαρινάδα νερού

2 λίβρες πατάτες - ξεφλουδισμένες/κομμένες σε φέτες

1 λίβρα baby καρότα

2 κρεμμύδια - κομμένα στα τέσσερα

10 σκελίδες ελέφαντα σκόρδο

2 παϊδάκια σέλινο - σε λεπτές φέτες

1 κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο

1 κλωνάρι φρέσκο θυμάρι

2 κουταλιές της σούπας μαύρο πιπέρι

2 κουταλιές της σούπας σπόρους μαύρης μουστάρδας - θρυμματισμένοι

4 κουταλιές της σούπας Worcestershire

3 κουταλιές της σούπας Nuoc Mam

2 πιπεριές ταμπάσκο αποξηραμένες, θρυμματισμένες

Preparation

Προθερμάνετε το Bradley Smoker σας στους 225°F, χρησιμοποιώντας τα Bisquettes Flavour Mesquite ως παράγοντα καπνίσματος.

Βάλτε το μαριναρισμένο ψητό στο καπνιστό και μαγειρέψτε για 4 ώρες. Βεβαιωθείτε ότι πιάνετε τις σταλαγματιές με ένα ταψί για να τις αποθηκεύσετε για αργότερα.

Αφαιρέστε το ψητό από το καπνιστή και βάλτε το σε ένα μεγάλο ολλανδικό φούρνο. Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά, συμπεριλαμβανομένων των σταγόνων από τηγάνι και μαγειρέψτε για 1 ώρα στον φούρνο που έχετε ρυθμίσει στους 325°F. Όταν τα λαχανικά είναι μαλακά και το κρέας έχει φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία τουλάχιστον 170°F στο παχύτερο σημείο του, τότε το ψητό σας έχει τελειώσει.

Προσθέστε αλεύρι στον ολλανδικό φούρνο για να φτιάξετε ένα παχύρρευστο σάλτσα (προαιρετικά).

Σερβίρετε αμέσως και απολαύστε!