Hickory Smoked Βουνό Συνταγή
Ένα όμορφα αρωματισμένο Hickory Smoked Moose πλευρά. Μεγάλη γευσιγνωσία ξηρού κρέατος με φυσικό λιπαρό λούστρο.
Ingredients
Καθαρισμένο και κομμένο πλευρό άλκες κομμένο σε λεπτές φέτες.
Πρέζα θαλασσινό αλάτι.
Preparation
Καθαρίστε και ντύστε την άλκη (αλκική κοιλιά).
Κόβουμε το κρέας σε λεπτές φέτες και πασπαλίζουμε με θαλασσινό αλάτι και από τις δύο πλευρές.
Απλώστε επίπεδη σε σχάρα καπνιστών.
Χρησιμοποιώντας τα καπνογόνα Bradley Hickory, ανεβάστε τη θερμοκρασία στους 200ºF.
Τοποθετήστε τη σχάρα στο επάνω ράφι και κλείστε την πόρτα.
Καπνίζετε για 120-180 λεπτά. Μετά από 2 ώρες, παρακολουθήστε προσεκτικά την ετοιμότητα που θέλετε.
Αφαιρέστε και απολαύστε!