alt="grilled sausages"

Καπνισμένο Oktober Fest Αρσενικό bratwurst Συνταγή



Το Oktober Fest στη Γερμανία είναι μια γιορτή που βρίσκεται κοντά στις καρδιές των περισσότερων Γερμανών και ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Το Oktober Fest αποτελείται κυρίως από δύο πράγματα: πίνοντας πολλή μπύρα και τρώτε πολλά Bradwurst.

Έτσι, εδώ είναι η συνταγή σας για το Σαββατοκύριακο Oktoberfest: Smoked Bradwurst !!

Απολαμβάνω!

Ingredients

5 λίβρες χοιρινή σπάλα

5 λίβρες ελαφιού (άλκες, ελάφι, αντιλόπη) ή (μοσχάρι)

1 Pt. βαριά σαντιγί

1 μεγάλο αυγό

3 κουταλιές της σούπας αλάτι

2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

1 κουταλιά της σούπας λευκό πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού μαχλέπι αλεσμένο

1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο κόλιανδρο

1 κγ αλεσμένο μοσχοκάρυδο

Περιβλήματα γουρουνιού 32 mm

Preparation

Αλέστε όλο το κρέας μέσω α  πλάκα. Σε ένα ρηχό ταψί βάζουμε τον κιμά και το βάζουμε στο ψυγείο στους 38-40ºF για μία ώρα.

Ανακατεύουμε την κρέμα, το αυγό και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Βγάζουμε την πάστα κρέατος από το ψυγείο και την ανακατεύουμε καλά.

Τοποθετήστε τα πράγματα στο περίβλημα Hog στρίβοντας σε μήκη 4-5.

Βάλτε το λουκάνικο στο ψυγείο όλη τη νύχτα για να αποκτήσει γεύση.

Μεταβείτε στο προθερμασμένο Bradley Smoker 130ºF. Καπνίστε στους 130ºF για μία ώρα και αυξήστε τη θερμοκρασία στους 140ºF για να καπνίσετε για μία επιπλέον ώρα. Κόψτε τον καπνό και ανεβάστε τη θερμοκρασία στους 170ºF. Όταν η εσωτερική θερμοκρασία του λουκάνικου είναι στους 160ºF γίνεται το λουκάνικο.

Αφαιρέστε από το Bradley Smoker και βάλτε το σε ένα λουτρό με παγωμένο νερό. Βγάλτε το από το παγόλουτρο όταν η εσωτερική θερμοκρασία του λουκάνικου πέσει στους 110ºF.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Απαιτείται ψηφιακό θερμόμετρο Bradley για την παρακολούθηση της εσωτερικής θερμοκρασίας του λουκάνικου. Αυτό θα σας εμποδίσει να ανοίξετε την πόρτα του σπιτιού σας
καπνιστή, προκαλώντας απώλεια θερμότητας κατά τον έλεγχο της εσωτερικής θερμοκρασίας του λουκάνικου.