Smoked Campfire Coffee Recipe

Καπνιστό Καφέ φωτιάς



Εάν είστε ανεμιστήρας καφέ, κάνετε ήδη έναν κρύο καπνό και έχετε κάποιο επιπλέον χώρο, δοκιμάστε το κάπνισμα του καφέ αλεσμού.

Ingredients

1 λίβρα μεσαίου καβουρδισμένου Κολομβιανού καφέ? φρεσκοτριμμένο (χρησιμοποιήστε περισσότερο ή λιγότερο - η ποσότητα εξαρτάται από εσάς)

Χρειαζονται ΥΛΙΚΑ:

Πανί τυριού

Preparation

Για αυτό θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τη «ρύθμιση κρύου καπνού» και να διατηρήσετε τη θερμοκρασία του ντουλαπιού κάτω από 70 βαθμούς F.

Το κρύο κάπνισμα εμποδίζει την έκπλυση οποιουδήποτε από τα αιθέρια έλαια.

Εάν έχετε σπασμωδικές σχάρες, χρησιμοποιήστε τις. Το μικρότερο πλέγμα βοηθά στη στήριξη του υφάσματος τυριού καλύτερα από τα κανονικά ράφια.

Στρώνουμε το κάτω μέρος της σχάρας με δύο στρώσεις τυρί και απλώνουμε ομοιόμορφα τον φρεσκοαλεσμένο καφέ.

Τοποθετήστε στο καπνιστή και εφαρμόστε 1 – 3 ώρες καπνού. ανάλογα με το ιδιαίτερο γούστο σας.

Στη συνέχεια, παρασκευάστε όπως συνήθως κάνετε.