Συνταγή καπνιστών αλμυρών γεμιστών τυροκεφτέδες
Ingredients
1 λίβρα τσοκ εδάφους
½ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
½ φλιτζάνι τριμμένο τσένταρ
½ φλιτζάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένο jalapeno (προαιρετικό για επιπλέον μπαχαρικό)
1 μεγάλο αυγό (ολόκληρο)
¼ φλιτζάνι Worcestershire
¼ φλιτζάνι Bradley's Herb Blend Rub
½ φλιτζάνι την αγαπημένη σας σάλτσα μπάρμπεκιου
¼ έως ½ ίντσας κύβοι τσένταρ, πιπέρι ή άλλο αγαπημένο τυρί
Preparation
Θερμοκρασία καπνιστή: 110-120°C
Θερμοκρασία φινιρίσματος κρέατος: 71°C
Προτεινόμενο ξύλο: μήλο
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί με το χέρι και τυλίγετε σε κεφτεδάκια παλάνοντας το κρέας με το χέρι σας.
Φροντίστε να έχετε ½ ίντσα κύβο τυριού σε κάθε κεφτεδάκι
Μπορείτε τώρα να επικαλύψετε με σάλτσα μπάρμπεκιου αν θέλετε και να προσθέσετε τριμμένο τυρί