Smoked Cheddar Cookie on cutting board

Καπνισμένο Cheddar & Jalapeño Μπισκότα με κουλουράκια



Η αρχική συνταγή για το κουλουράκι συνήθως ζητά μόνο τέσσερα συστατικά, το βούτυρο, τη ζάχαρη, το εκχύλισμα βανίλιας και το αλεύρι. Το μυστικό για να φτιάξετε ένα νόστιμο κουλουράκι χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας βούτυρο. Μόλις ξεκινήσετε με αυτό, οι παραλλαγές είναι ατελείωτες. Δοκιμάστε αυτή την απλή, αλμυρή, 5-ενσωματωμένη συνταγή μπισκότων με καπνιστό τσένταρ ή οποιοδήποτε άλλο καπνιστό τυρί. Είναι νιφάδες, βουτυρώδες και τυρώδες, με δάγκωμα! Για ένα διαφορετικό αλμυρό κουλουράκι, δοκιμάστε κόκκινες νιφάδες τσίλι ή άλλες τσίλι ή πιπεριές αντί για jalapeño.

Ingredients

1 φλιτζάνι βούτυρο

½ φλιτζάνι ζάχαρη

2 ½ φλιτζάνια αλεύρι

1 φλιτζάνι καπνιστό τυρί τσένταρ, τριμμένο

½ φλιτζάνι πιπεριά jalapeño, ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη

Preparation

Χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μίξερ, κρεμάστε το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Χτυπάμε σιγά σιγά το αλεύρι, μέχρι να ομογενοποιηθεί και να ομογενοποιηθεί.

Ανακατέψτε το καπνιστό τυρί τσένταρ και τον κιμά jalapeño πιπέρι.

Χωρίζουμε τη ζύμη των μπισκότων στα τρίτα. Τυλίξτε κάθε μερίδα σε ένα κούτσουρο 8 ιντσών. Αφήνουμε τα κούτσουρα στο ψυγείο για 2 ώρες.

Προθερμάνετε το φούρνο στους 350 F.

Κόψτε κάθε κούτσουρο σε φέτες μπισκότων ½ ίντσας όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία. Θα πρέπει να λάβετε περίπου 16 φέτες ανά κούτσουρο. Τοποθετήστε τα μπισκότα σε ένα φύλλο μπισκότων στρωμένο με λαδόκολλα.

Ψήνουμε στο φούρνο για 12 λεπτά. Ψύξτε σε μια σχάρα.

Με Στηβ Κλύκα

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now