Καπνιστό Τυρί
Ήθελα να κάνω μια συνταγή τυριού Mac N μετά από τόσες πολλές αιτήσεις. Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για κάθε συγκέντρωση όπου πρέπει να τροφοδοτήσετε πολλούς ανθρώπους. Ο καπνός προσθέτει μια μεγάλη γεύση που δεν θα πάρετε κανένα με άλλο τυρί mac n. Έχω κάνει αυτή τη συνταγή πολλές φορές για την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους χωρίς παράπονα. Με κάθε δάγκωμα, παίρνετε υπαινιγμούς κρεμώδους τυριού, βουτυρώδους και καπνιστών συμβουλών. Για αυτή τη συνταγή χρησιμοποίησα το Bradley Smoker P10 για να πάρω αυτή την τέλεια καπνιστή γεύση.
Ingredients
1 λίβρα (1/2 κουτί) μακαρόνια με τον αγκώνα (Αυτή η συνταγή ταΐζει περίπου 6-8 άτομα)
1/2 φλιτζάνι βαριά σαντιγί
1/2 ραβδί βούτυρο
2 κ.σ. Αλεύρι
2 φλιτζάνια πλήρες γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
1/2 τεμάχιο τυρί κρέμα (Κόβουμε αυτό το κομμάτι σε κύβους)
2 φλιτζάνια τυρί τσένταρ
1 φλιτζάνι τυρί Velveeta
Preparation
Χρόνος καπνού: 1 ώρα
Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα
Ρύθμιση θερμοκρασίας: 226 βαθμοί F (107,8 C)
Γεύση Bisquettes: Μεσκίτι
Βράζετε 6 φλιτζάνια νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα, διαβάστε τις οδηγίες σύμφωνα με τη συσκευασία.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώνουμε 1/2 ραβδί βούτυρο (χρησιμοποιούμε ένα σύρμα) και προσθέτουμε το αλεύρι.
Ενώ ανακατεύετε, ρίχνετε το γάλα, τη σκόνη σκόρδου, το κρεμμύδι σε σκόνη και το τυρί κρέμα.
Προσθέστε το τυρί Cheddar (Καθώς το τυρί αρχίζει να λιώνει και η σάλτσα τυριού γίνεται πιο πηχτή, προσθέστε τη βαριά σαντιγί).
Στραγγίστε τα ζυμαρικά σας και συνδυάστε τα noodles με τη σάλτσα τυριού στη μεγάλη κατσαρόλα.
Κόψτε το τυρί Velveeta σε κύβους και λιώστε στο φούρνο μικροκυμάτων ανά κατεύθυνση.
Προσθέστε το τυρί Velveeta στη μεγάλη κατσαρόλα και ανακατέψτε. Αν το μείγμα είναι πολύ πηχτό, προσθέτουμε το γάλα και δυναμώνουμε τη φωτιά. Προσέξτε να μην ζεσταθεί πολύ το μείγμα.
Τοποθετήστε σε καπνιστή για 60 λεπτά στους 226 βαθμούς F (107,8 C). Ανακατέψτε μετά από 30 λεπτά για να βεβαιωθείτε ότι το τυρί Mac N έχει μια ομοιόμορφη γεύση καπνού.
Μετά από 60 λεπτά βγάζετε το καπνιστό και σερβίρετε!
Είδος μιμόζας
Ξύλο
Ως το πιο δυνατό από τα ξύλα καπνιστών, συμπληρώνει τέλεια τα πλούσια κρέατα όπως η μπριζόλα, η πάπια και το αρνί με τη πιο δυνατή, ελαφρώς πιο γλυκιά και πιο λεπτή γεύση από το Hickory.
Shop Now