How to Make Smoked Queso

Πως να φτιάξεις Καπνιστό ρώσο



Σε αυτό το βίντεο, ο Gerardo από το @grodgrills κάνει κάποιο καπνιστό queso, ιδανικό για το επόμενο μπάρμπεκιου σας.

Ingredients

1 συσκευασία βελουτέ

1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ

4 ουγγιές τυρί κρέμα

1 Can rotel

1 κονσέρβα κρέμα μανιταριού

Φρέσκο pico

Καρυκεύματα (οποιοδήποτε τρίψιμο μπάρμπεκιου)

Preparation

Σε ένα τηγάνι βάζετε τη βελουτέ, το τυρί κρέμα, το τυρί τσένταρ, την κονσέρβα ροτέλ, την κρέμα μανιταριών και το φρέσκο πίκο. Στη συνέχεια, πασπαλίστε το καρύκευμά σας (ή ένα τρίψιμο μπάρμπεκιου) πάνω από τα υλικά σας.

Καπνίστε το queso μείγμα σας στο καπνιστή για 2 ώρες στους 250ºF (121°C), και προσθέστε 6 μπισκότα (οποιαδήποτε γεύση) στο καπνιστή σας.

Μετά από 30 λεπτά στο καπνιστή, δοκιμάστε να ανακατέψετε το queso dip σας με ένα κουτάλι, δεν πειράζει αν δεν έχει λιώσει ακόμα πλήρως.

Μετά από άλλα 30 λεπτά ανακατεύουμε το queso και το αφήνουμε να λιώσει πλήρως μαζί. Μόλις τελειώσει το χρονόμετρο, βγάλτε το και απολαύστε το queso σας με μάρκες της επιλογής σας!

Συνταγή από: Grod Grills