Roasted chestnuts with Christmas decorations

Ψημένο και καπνιστό Κάστανα διακοπών Συνταγή



Εμπνευσμένο από το τραγούδι των Χριστουγέννων, αλλά χωρίς την ανοιχτή φωτιά. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε πώς να ψήνετε καστανιά χρησιμοποιώντας τον καπνιστή σας.

Ingredients

1 - 2 λίβρες φρέσκα κάστανα χωρίς κέλυφος

1 - 2 μπισκότα Bradley Flavor (η γεύση της επιλογής σας)

Preparation

Ψήσιμο:

Βάλτε ένα «Χ» στο κέλυφος των κάστανων για να μην σκάσουν πολύ.

Επιθεωρήστε όλα τα κάστανα για να βεβαιωθείτε ότι κανένα δεν έχει στεγνώσει, ραγίσει ή κροταλίζει στο εσωτερικό.

Ξεπλύνετε τα κάστανα για να μαλακώσουν τα κελύφη για να τα ξεφλουδίσετε αργότερα. Αυτό μειώνει επίσης την απανθράκωση στην επιφάνεια και επιτρέπει στα κάστανα να αχνίζουν περισσότερο κατά το μαγείρεμα.

Απλώστε τα κάστανα σε μια σχάρα καπνιστών και προθερμάνετε τη σχάρα σας στους 400°F.

Μαγειρέψτε για 15 λεπτά και παρακολουθήστε προσεκτικά για να μην καεί.

Γυρίζετε και μετακινείτε τα κάστανα κάθε 5 λεπτά για να ψηθούν ομοιόμορφα.

Κάπνισμα:

Ανοίξτε τον καπνό σας με την αγαπημένη σας προτίμηση στα μπισκότα Bradley Flavour (το Apple είναι καλό).

Ξεφλουδίστε τα κάστανα από το κέλυφός τους και τοποθετήστε τα σε σχάρα καπνιστών.

Καπνίζετε με ξύλο για 10-15 λεπτά, ανάλογα με το πόσο καπνιστό σας αρέσει.

Τώρα μπορείτε να προσθέσετε το καρύκευμα της επιλογής σας για επιπλέον γεύσεις.

Σερβίρετε όσο είναι ακόμα ζεστό ή ζεστό και απολαμβάνετε!

Του Κώστα Κοκίνη

μήλο
 Ξύλο

Μπισκετάκια Apple για Bradley Smokers

Ένα ελαφρύ, φρουτώδες και ελαφρώς γλυκό άρωμα καπνού που συνδυάζεται με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, αρνί και τυρί.

Shop Now