Smoked Almonds Recipe

Καπνιστό Αμύγδαλα Συνταγή



Τα καπνιστά αμύγδαλα κάνουν μια εθιστική απόλαυση σνακ. Ένα μεγάλο χτύπημα στα πάρτι, κάνουν επίσης μια ευπρόσδεκτη προσθήκη ως σνακ πεζοπορίας. Άλλα καρύδια, όπως κάσιους, φιστίκια, φουντούκια ή πεκάν, μπορούν επίσης να καπνιστούν, αλλά φροντίστε να ανακατέψετε τα καρύδια καθώς καπνίζετε για να εγγυηθείτε ένα ομοιόμορφα καπνιστό προϊόν. Για τα καπνιστούς καρύδια με ζάχαρη που έχουν υποστεί ζάχαρη κτύπησαν ένα λευκό αυγό με μια κουταλιά νερού μέχρι το αφρώδες. Αφαιρέστε τα παξιμάδια από τον καπνιστή μετά από 2 ώρες και πετάξτε στο λευκό αυγό και στη συνέχεια πετάξτε σε ζάχαρη 250 ml (1C) και 15 ml (1 κουταλιά της σούπας). Συνεχίστε τη διαδικασία καπνίσματος για την τελευταία ώρα. Χρησιμοποιήστε το Hickory ή το Mesquite Wood για καλύτερα αποτελέσματα.

Ingredients

1 κιλό (2 λίβρες) αμύγδαλα ολόκληρα

500 Ml (2 γ) αλάτι kosher

1 προς 1½ l (4 έως 5 c) ζεστό νερό

Preparation

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλάτι με το χλιαρό νερό μέχρι να διαλυθεί.

Προσθέστε αμύγδαλα και μουλιάστε για 24 ώρες.

Στραγγίζουμε τα αμύγδαλα και τα αφήνουμε να στεγνώσουν στον αέρα.

Μέθοδος καπνίσματος:

Τοποθετήστε μια στρώση τυρόπανου σε σχάρες καπνιστών.

Απλώνουμε ομοιόμορφα τα αμύγδαλα σε πανί.

Τοποθετήστε ράφια στο Bradley Smoker.

Τοποθετήστε ένα άδειο ράφι επενδεδυμένο με τυρόπανο στην επάνω θέση της σχάρας.

Χρησιμοποιώντας μπισκότα με γεύση Hickory, καπνίζετε/καβουρδίζετε αμύγδαλα στους περίπου 90°C (200°F) για περίπου 3 ώρες.

Ανακατέψτε τους ξηρούς καρπούς κάθε δέκα λεπτά για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη έκθεση.

στο 1-½ ώρες εναλλάσσονται θέσεις ραφιών για να επιτρέπεται ακόμη και το κάπνισμα.

Ψύξτε και αποθηκεύστε σε αεροστεγή δοχεία.

Αγριοκαρυδιά
 Ξύλο

Hickory Bisquettes για Bradley Smokers

Η έντονη και γλυκιά γεύση των Bisquettes Hickory το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή ξύλα για κάπνισμα και συνδυάζεται ιδιαίτερα με πουλερικά, βοδινό, χοιρινό, κυνήγι, υδρόβια πτηνά, ξηρούς καρπούς και τυρί.

Shop Now